Rijssens Museum

Het Rijssens Museum huist in een kasteel in het groen van Rijssen. Hier leer je meer over de geschiedenis van de stad. Je kunt hier archeologische vondsten bewonderen en de geschiedenis van de jute-industrie in de stad ontdekken. Bezichtig ook het werk van kunstenaars uit Rijssen of leer meer over de Rijssense klederdracht. Combineer je bezoek aan het Rijssens Museum met een bezoek aan het ernaast gelegen Internationaal Brandweer Museum. Het Rijssens Museum is het hele jaar open van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 en op zaterdag van 13:00 tot 17:00.

Adres: Kasteellaan 1, 7461 PV Rijssen

Bungalowparken nabij

Rijssens Museum

Landgoed De Elsgraven

Landgoed De Elsgraven is een kleinschalig Landal park midden in de natuur. Ook een binnenzwembad en sport- en spelvoorzieningen ontbreken niet.

Vakantiepark Mölke

Het Mölke ligt pal naast de Regge. Dolle waterpret in het binnenzwembad en de indoorspeeltuin, luieren op het zandstrandje en kunt u vissen en bootje varen.

Buitenplaats Holten

Trek uw wandelschoenen aan en verken de natuur! Na terugkomst duikt u in het verwarmd buitenzwembad en kunt u nagenieten in de sfeervolle bungalows.

Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt

Wandelen en fietsen - want de omgeving is schitterend! Duik in het buitenzwembad of daag uw kinderen uit op het all weather sportveld of op de tennisbaan.

Twenhaarsveld

Het bosrijke park beschikt over veel faciliteiten, met o.a. een overdekt zwembad, tokkelbaan en waterspeelplaats. Het ideale vertrekpunt om Overijssel te ontdekken.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.