Safaripark Beekse Bergen

Beleef een spannend en avontuurlijk dagje Afrika in Safaripark Beekse Bergen. Tijdens uw tocht over de savannes van het Afrikaanse continent komt u meer dan duizend imponerende en verrassende dieren in hun natuurlijke omgeving tegen. U heeft bovendien 100 % garantie dat u op één dag neushoorns, olifanten, leeuwen, buffels en luipaarden zal spotten. Bijzonder leuk zijn de voederpresentaties en de roofvogel demonstraties die hier regelmatig georganiseerd worden. U kunt zowel te voet, per bus, per boot of met uw eigen auto het Safaripark Beekse Bergen verkennen. Hier beleeft u Afrika in één dag. Het Safaripark Beekse Bergen is 365 dagen per jaar geopend van 10:00 tot 17:00. De sluitingstijd kan afhankelijk van het seizoen enigszins variëren.

Adres: Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek

Bungalowparken nabij

Safaripark Beekse Bergen

Vakantiepark Lake Resort

Op Beekse Bergen heeft u alles bij de hand voor een super vakantie. In uw Afrikaans getinte bungalow is het genieten en wandelt u zo naar Safaripark Beekse Bergen.

Safari Resort Beekse Bergen

Geen typisch park, een betere omschrijving is een Afrikaans dorpje. De ligging van de lodges rondom de savannes is uniek - de dieren wandelen echt door uw achtertuin.

Klein Oisterwijk

Landal Klein Oisterwijk grenst aan het natuurgebied Oisterwijkse Bossen en Vennen. Wandelaars en fietsers kunnen bij de receptie van Landal Klein Oisterwijk terecht voor mooie routes door het Brabantse land.

Duc de Brabant

Bezoek met uw kinderen de Efteling of de Beekse Bergen. Met op Duc de Brabant; buitenzwembad en luxe bungalows met bubbelbad. Zeer landelijk gelegen!

Recreatiepark Duinhoeve

Ravotten in de speeltuin en op de airtrampoline en nadien duikt u in het buitenzwembad. Of wat dacht u van een dagje Efteling of Beekse Bergen?

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.