Schaapskooi Mergelland

Op de Schaapskooi Mergelland krijgt u een kijkje in het leven van een herder en zijn schapen. U kunt op de schaapsboerderij de stallen met schapen bezoeken, is er een herberg en een winkeltje waar u schapenwolproducten kunt kopen. Zeker met kinderen is een bezoekje tijdens de lammetjesdagen een echte aanrader. De lammentjesdagen zijn in de maanden januari t/m maart elke zaterdag en zondag. Dan worden de lammetjes geboren! In deze maanden worden elke zaterdag en zondag Open Dagen gehouden. Daarnaast is het ook mogelijk om met de herder mee op stap te gaan.

Adres: Julianastraat 41B, 6285 AH Epen

Bungalowparken nabij

Schaapskooi Mergelland

Buitenplaats Mechelerhof

Op De Mechelerhof verblijft u in unieke vakwerkwoningen. Gelegen vlakbij Maastricht en in het Geuldal, één van de mooiste wandelgebieden van Nederland.

Landal de Waufsberg

Landal de Waufsberg is gelegen middenin het kloppende hart van het Limburgse Heuvelland. Voor natuur, wandel- en fietsliefhebbers een walhalla.

Roompot Gulpen

Midden in de heuvels van Zuid-Limburg ligt Qurios Gulpen. Geniet van het schitterende uitzicht, wandelen en fietsen of bezoek een van de vele daguitjes.

EuroParcs Gulperberg

Het Zuid-Limburgse heuvellandschap is een walhalla voor wandel- en fietsliefhebbers. Na een dagje wandelen of fietsen duikt u zo het verwarmd buitenzwembad in.

Reevallis

Vakantiepark Reevallis ligt in Zuid-Limburg, een streek in Nederland waar u zich eventjes in het buitenland waant. Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.