Sloepverhuur Nieuwkoop

Genieten van natuur in het Groene Hart! Daarvoor gaat u naar Sloepverhuur Nieuwkoop in Noorden. Hier kunt u een mooie sloep huren en de Nieuwkoopse Plassen opvaren; een natuurgebied van Natuurmonumenten. Het is een bijzondere ervaring om het Groene Hart eens vanaf het water te beleven. Ideaal als uitstapje voor het hele gezin! Het gebied bestaat uit brede en smalle slootjes, plassen, moerasbos, legakkers met rietlanden en veenweiden. U kunt hier zomaar otters tegenkomen of u spot misschien wel een vos! Vogelliefhebbers kijken hun ogen uit, vanwege de vele vogelsoorten die hier huizen. Dit unieke landschap is ontstaan toen in de 16de eeuw de vraag naar turf als brandstof sterk toenam en hier veel turfwinning plaatsvond. Daarna hebben ook de rietsnijders een belangrijke rol gespeeld in het ontstaan van dit landschap.

Adres: Simon van Capelweg 8, 2431 AG Noorden
Website: Sloepverhuur Nieuwkoop

Sloepverhuur Nieuwkoop geeft u duidelijke en gedetailleerde routekaarten mee, zodat u probleemloos op eigen houtje het gebied per sloep kunt verkennen. Onderweg komt u ook aanlegplaatsen tegen van Natuurmonumenten, waaronder Schepengaten, Brammetjesgat, Machinesloot en de Kleine Polder. Hier kunt u een momentje rust nemen, genieten van het uitzicht of picknicken.

Bungalowparken nabij

Sloepverhuur Nieuwkoop

Park Wijde Aa

Op Park Wijde Aa is voor elk wat wils! Zo kunt u op warme dagen luieren en zwemmen in 'de Wijde Aa'. Natuurlijk kunt u in uw eigen of gehuurde sloep ook zo het water op varen.

De Reeuwijkse Plassen

Varen over de plassen, genieten van het typische oer-Hollandse landschap en shoppen in Rotterdam en Gouda. Het is mogelijk tijdens uw verblijf op De Reeuwijkse Plassen.

Europarcs Het Amsterdamse Bos

Europarcs Het Amsterdamse Bos, omgeven door de natuur van het Amsterdamse Bos, maar ook Amsterdam ligt binnen handbereik. Ideaal, want zo biedt dit vakantiepark het beste van twee werelden.

Dunimar

U verblijft in mediterraanse villa's die gelegen zijn in het Hollandse landschap. Dit maakt Dunimar zo uniek en is het de uitvalsbasis om de Bollenstreek te verkennen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.