Speelpark Land van Jan Klaassen

Waar in Gelderland vind je zo veel vierkante meter aan speelplezier als bij het Speelpark Land van Jan Klaassen in Braamt? Hier kunnen de kids zich volledig uitleven in een buitenspeeltuin van 30.000 m2. Zit het weer tegen, dan kan het speelplezier gewoon binnen verdergaan in een binnenspeeltuin van 2000 m2. Het enorme poppentheater behoort tot de topattracties van het park. Hier kun je eindelijk Jan Klaassen ontmoeten. Na een dag vol plezier beginnen de magen te knagen, maar daar weet Katrijn wel raad mee. Van april t/m augustus dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00. De rest van het jaar wisselende openingstijden.

Adres: Gildeweg 6, 7047 AR Braamt

Bungalowparken nabij

Speelpark Land van Jan Klaassen

Stroombroek

Er even tussenuit? Stroombroek biedt de ideale combinatie van rust, ontspanning en vermaak. Met wellnesscentrum Palestra, binnenzwembad en recreatievijver.

Marina Strandbad

Op Marina Strandbad staat alles in het teken van water. Luieren op het zandstrandje van het natuurmeer, kanoën en zwemmen in het buitenzwembad.

De Jutberg

Zwemmen in het overdekte zwembad, ravotten in de speeltuin, erop uit trekken met de Jutbergranger en avonturen beleven met het recreatieteam. Perfect!

Résidence Lichtenvoorde

Neem een duik in het binnenzwembad, daag uw kinderen uit op de bowlingbaan en verken de Achterhoek. Nagenieten doet u in een van de chalets.

Coldenhove

Coldenhove ligt in de bossen, waardoor het er heerlijk rustig is. Ook voor de kids is Coldenhove een paradijs met o.a. indoor speeltuin, overdekt zwembad en klimwand.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.