Spielehof

Altijd al interesse in golf gehad, maar u zag er tegen op om eerst het zogenaamde golfvaardigheidsbewijs te halen? Nu, dan hebben we een goede tip – ga eens shortgolfen. Shortgolf is gebaseerd op het echte golfspel, maar dan op een kleinere golfbaan. De speelwijze en spelregels zijn gelijk aan het gewone golfspel en niet onbelangrijk, u heeft er geen golfvaardigheidsbewijs voor nodig en ook de golfuitrusting is aanwezig. Ideaal dus om eens kennis te maken met golf. Interesse in shortgolf? Dan kunt u terecht op Spielehof, een golfbaan die gelegen is in Boekelo. Naast de shortgolfbaan, is er ook een 9 holes grobbebaan, een driving range en een (indoor) putting- en chippinggreen. Heeft u de smaak te pakken, dan kunt u hier ook uw golfvaardigheidsbewijs halen.

Adres: Spieleweg 24 7548 RR Boekelo
Website: Spielehof

Bungalowparken nabij

Spielehof

Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt

Wandelen en fietsen - want de omgeving is schitterend! Duik in het buitenzwembad of daag uw kinderen uit op het all weather sportveld of op de tennisbaan.

Bospark Markelo

Trek er op uit om Twente te verkennen. Na terugkomst kunt u een duik nemen in het buitenzwembad of sla een balletje op de tennisbaan. Ideaal om tot rust te komen.

Landgoed De Elsgraven

Landgoed De Elsgraven is een kleinschalig Landal park midden in de natuur. Ook een binnenzwembad en sport- en spelvoorzieningen ontbreken niet.

Vakantiepark Mölke

Het Mölke ligt pal naast de Regge. Dolle waterpret in het binnenzwembad en de indoorspeeltuin, luieren op het zandstrandje en kunt u vissen en bootje varen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.