Spielehof

Altijd al interesse in golf gehad, maar u zag er tegen op om eerst het zogenaamde golfvaardigheidsbewijs te halen? Nu, dan hebben we een goede tip – ga eens shortgolfen. Shortgolf is gebaseerd op het echte golfspel, maar dan op een kleinere golfbaan. De speelwijze en spelregels zijn gelijk aan het gewone golfspel en niet onbelangrijk, u heeft er geen golfvaardigheidsbewijs voor nodig en ook de golfuitrusting is aanwezig. Ideaal dus om eens kennis te maken met golf. Interesse in shortgolf? Dan kunt u terecht op Spielehof, een golfbaan die gelegen is in Boekelo. Naast de shortgolfbaan, is er ook een 9 holes grobbebaan, een driving range en een (indoor) putting- en chippinggreen. Heeft u de smaak te pakken, dan kunt u hier ook uw golfvaardigheidsbewijs halen.

Website: www.spielehof.nl
Adres: Spieleweg 24,, 7548RR Boekelo

Bungalowparken nabij Spielehof

Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt

Wandelen en fietsen – want de omgeving is schitterend! Duik in het buitenzwembad of daag uw kinderen uit op het all weather sportveld of op de tennisbaan.

Lees meer
Finspark Herikerberg

Finspark Herikerberg staat geheel in het teken van Finland en is gelegen in het bos. Hier geen grootschalig vermaak, hier vindt u rust, stilte, natuur en een privé-sauna.

Lees meer
Vakantiepark Hessenheem

Trek er op uit om Twente te verkennen. Na terugkomst kunt u een duik nemen in het buitenzwembad of sla een balletje op de tennisbaan. Ideaal om tot rust te komen.

Lees meer
Landgoed De Elsgraven

Landgoed De Elsgraven is een kleinschalig Landal park midden in de natuur. Ook een binnenzwembad en sport- en spelvoorzieningen ontbreken niet.

Lees meer
Marveld Recreatie

Marveld Recreatie bruist! Er een tropisch zwembad, kunt u een introductie duikles volgen, een mountainbike of een kano huren. Kinderen hebben pret met het recreatieteam.

Lees meer
Vakantiepark Mölke

Het Mölke ligt pal naast de Regge. Dolle waterpret in het binnenzwembad en de indoorspeeltuin, luieren op het zandstrandje en kunt u vissen en bootje varen.

Lees meer
Vakantiepark ’n Kaps

In de natuurrijke omgeving kunt u wandelen en fietsen. Daarnaast kunt u vissen, is er een verwarmd buitenzwembad, een bowlingbaan en indoor speeltuin.

Lees meer
De Lochemse Berg

De Lochemse Berg is gelegen in de Achterhoek en het perfecte adres om zowel de Achterhoek te verkennen, als ook tot rust te komen. Vanuit uw luxe bungalow fietst u zo de natuur in.

Lees meer
Buitenplaats Holten

Trek uw wandelschoenen aan en verken de natuur! Na terugkomst duikt u in het verwarmd buitenzwembad en kunt u nagenieten in de sfeervolle bungalows.

Lees meer
De Lindenberg

De Lindenberg is een gemoedelijk park dat tal van voorzieningen aanbiedt. Zo is er een buitenzwembad, een waterspeelplaats en een indoorspeeltuin.

Lees meer