Thorn

Thorn dankt zijn bijnaam, het witte stadje, aan de wit geschilderde herenhuizen en oude boerderijen uit de 15e tot 18e eeuw in het centrum. het is nu een beschermd stadsgezicht. Ook vindt u er prachtige binnenplaatsen beklinkend met kinderkopjes, veel antiek winkeltjes en gezellige terrasjes.

Bezoek ook de schitterende Sint-Michaëlkerk of wel de Stiftskerk, een gotische kruisbasiliek in het centrum van Thorn. (het centrum van Thorn is autovrij)

Bungalowparken nabij Thorn

Resort Boschmolenplas

Resort Boschmolenplas ligt aan het natuurmeer ‘Boschmolenplas’. Hierdoor is Resort Boschmolenplas perfect voor een duik- en vaarvakantie.

Lees meer
Homeparc Heelderpeel

Vanuit Narvik Homeparc Heelderpeel verkent u Midden-Limburg. Nadien kunt u nagenieten in een luxe watervilla waarvan u zo vanaf het terras het water in springt.

Lees meer
EuroParcs Resort Limburg

Op Resort Limburg kunt u zich laten verwennen in het wellness- en beautycenter. De kinderen vermaken zich in het binnenzwembad en bij de recreatie- en visvijver.

Lees meer
Landgoed Aerwinkel

Midden-Limburg barst van de mogelijkheden! Landgoed Aerwinkel is de uitvalsbasis om al dit moois te ontdekken. Zwemmen in de Maas en shoppen in Roermond.

Lees meer
Buitenhof de Leistert

Dolle waterpret in het tropische zwembad, luieren aan de recreatievijver en spelen in de binnen- en buitenspeeltuin of geniet van de Leudal bossen.

Lees meer