Trekkermuseum Nisse

Liefhebbers van trekkers richtten in 1992 de Oldtimer Trekkers en Motorenclub Midden-Zeeland op. Het doel van deze club was om oude trekkers en werktuigen te bewaren, te restaureren en tentoon te stellen. Algauw ontstond het idee om een trekkermuseum op te richten en zo geschiedde in 1997. Het museum geeft een mooi beeld van de landbouwgeschiedenis van Nederland met het accent op de opkomst van de motorisatie in de landbouw. Daarnaast heeft het Trekkermuseum ook een souvenirwinkeltje en is er de gelegenheid om wat te drinken.

Adres: Koedijk 2, 4431 PK ‘s-Gravenpolder
Website: Trekkermuseum Nisse

Bungalowparken nabij

Trekkermuseum Nisse

Camping Scheldeoord

Plons in het binnenzwembad en suis van de waterglijbaan. Is het lekker weer, bezoek dan het Scheldestrandje. Speel een partijtje Berengolf of ga kitesurfer!

Vakantiepark Hof van Zeeland

Hof van Zeeland ligt aan de Stelleplas. Ideaal voor vissers. Een dagje zwemmen? U kunt terecht in het binnen- en buitenzwembad en ook een dagje strand is mogelijk.

Oosterscheldepark De Stelhoeve

Met de Oosterschelde als een van de populairste duiklocaties van Nederland voor de deur, is dit rustig vakantiepark een paradijs voor duikliefhebbers.

Villapark de Oesterbaai

Villapark de Oesterbaai is gelegen in Wemeldinge, aan de Oosterschelde. Een dorpje dat druk wordt bezocht door vis-, duik- en watersportliefhebbers.

Park Veerse Kreek

Park Veerse Kreek heeft een geweldige ligging: in hartje Zeeland, pal aan het Veerse Meer! Hier geniet u volop van ruimte en is hét een paradijs voor de watersportliefhebbers!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.