Villapark de Oesterbaai

Villapark de Oesterbaai is gelegen in Wemeldinge, aan de Oosterschelde. Een dorpje dat druk wordt bezocht door vis-, duik- en watersportliefhebbers. Bovendien heeft Wemeldinge als een van de weinige dorpjes aan de Oosterschelde een aantal strandjes.

  • Ideale uitvalsbasis voor rustzoekers en duikliefhebbers
  • Duikplaats De Hoek met een wrak op 25 meter diep
  • Ga winkelen of uiteten in Goes op 9 km afstand

Vind de beste prijs voor: Villapark de Oesterbaai

Villapark de Oesterbaai

Villapark de Oesterbaai is gelegen in het historische dorpje Wemeldinge, aan de Oosterschelde. Een dorpje dat druk wordt bezocht door vis-, duik- en watersportliefhebbers. Het centrum heeft een beschermd dorpsgezicht en zijn er diverse winkeltjes en horecavoorzieningen. Bovendien heeft Wemeldinge als een van de weinige dorpjes aan de Oosterschelde een aantal strandjes. Zwemmen in de zomer en in het najaar en winter uitwaaien. De gezellige stad Goes ligt ook vlakbij.

Wat is er te doen op Villapark de Oesterbaai?

Duikliefhebbers zijn op Villapark de Oesterbaai aan het juiste adres, want in Wemeldinge, ligt de duikplaats ‘de Hoek’, hier kunnen duikers op zoek naar een wrak dat op zo’n 25 meter diepte ligt van de Oosterschelde. Het wrak is begroeid én heeft een enorme diversiteit aan flora en fauna. Maar ook op andere plekken kunnen duikers, duiken in de Oosterschelde. Bovendien ligt er in Wemeldinge ook een duikshop, waar u terecht kunt voor flesvulling en duikmaterialen.

Maar ook visliefhebbers kunnen op en rond de Oosterschelde hun hart ophalen. U kunt aan de oevers vissen, maar het is leuker om een bootje te huren en de Oosterschelde op te varen. Zou u op een warme dag willen genieten van de zon, er zijn in Wemeldinge diverse strandjes waar het goed toeven is. Maar Villapark de Oesterbaai is ook een heerlijke plek om tot rust te komen. Voor kinderen is er een klein speeltuintje. Verder zijn er geen voorzieningen, waardoor het rustige karakter van Villapark de Oesterbaai nog beter tot zijn recht komt.

Villapark de Oesterbaai heeft geen eetgelegenheid. Maar in Wemeldinge zijn voldoende horecagelegenheden waar u gezellig een hapje kunt eten. Bovendien ligt Goes op 9 kilometer en Kapelle op slechts 5 kilometer. Ook voor boodschappen kunt u terecht in Wemeldinge. U verblijft in vrijstaande bungalows die beschikken over een tuin en een terras.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspannig

  • Niet aanwezig

Sport/spel

  • Speeltuintje

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Plattegrond Villapark de Oesterbaai

Bekijk hier de plattegrond van de Villapark de Oesterbaai (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Villapark de Oesterbaai

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.