Villapark de Oesterbaai

Gastbeoordeling 8,8 score van 6 gast(en)

Villapark de Oesterbaai is gelegen in Wemeldinge, aan de Oosterschelde. Een dorpje dat druk wordt bezocht door vis-, duik- en watersportliefhebbers. Bovendien heeft Wemeldinge als een van de weinige dorpjes aan de Oosterschelde een aantal strandjes.

villapark-de-oesterbaai-1027
villapark-de-oesterbaai-1025
villapark-de-oesterbaai-1026
villapark-de-oesterbaai-1028
villapark-de-oesterbaai-1029
villapark-de-oesterbaai-1030

Villapark de Oesterbaai

Villapark de Oesterbaai is gelegen in het historische dorpje Wemeldinge, aan de Oosterschelde. Een dorpje dat druk wordt bezocht door vis-, duik- en watersportliefhebbers. Het centrum heeft een beschermd dorpsgezicht en zijn er diverse winkeltjes en horecavoorzieningen. Bovendien heeft Wemeldinge als een van de weinige dorpjes aan de Oosterschelde een aantal strandjes. Zwemmen in de zomer en in het najaar en winter uitwaaien. De gezellige stad Goes ligt ook vlakbij.

Wat is er te doen op Villapark de Oesterbaai?

Duikliefhebbers zijn op Villapark de Oesterbaai aan het juiste adres, want in Wemeldinge, ligt de duikplaats ‘de Hoek’, hier kunnen duikers op zoek naar een wrak dat op zo’n 25 meter diepte ligt van de Oosterschelde. Het wrak is begroeid én heeft een enorme diversiteit aan flora en fauna. Maar ook op andere plekken kunnen duikers, duiken in de Oosterschelde. Bovendien ligt er in Wemeldinge ook een duikshop, waar u terecht kunt voor flesvulling en duikmaterialen.

Maar ook visliefhebbers kunnen op en rond de Oosterschelde hun hart ophalen. U kunt aan de oevers vissen, maar het is leuker om een bootje te huren en de Oosterschelde op te varen. Zou u op een warme dag willen genieten van de zon, er zijn in Wemeldinge diverse strandjes waar het goed toeven is. Maar Villapark de Oesterbaai is ook een heerlijke plek om tot rust te komen. Voor kinderen is er een klein speeltuintje. Verder zijn er geen voorzieningen, waardoor het rustige karakter van Villapark de Oesterbaai nog beter tot zijn recht komt.

Villapark de Oesterbaai heeft geen eetgelegenheid. Maar in Wemeldinge zijn voldoende horecagelegenheden waar u gezellig een hapje kunt eten. Bovendien ligt Goes op 9 kilometer en Kapelle op slechts 5 kilometer. Ook voor boodschappen kunt u terecht in Wemeldinge. U verblijft in vrijstaande bungalows die beschikken over een tuin en een terras.

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspannig

  • Niet aanwezig

Sport/spel

  • Speeltuintje

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Bungalowparken nabij Villapark de Oesterbaai

Oosterscheldepark De Stelhoeve

Met de Oosterschelde als een van de populairste duiklocaties van Nederland voor de deur, is dit rustig vakantiepark een paradijs voor duikliefhebbers.

Lees meer
Villapark De Paardekreek
De Paardekreek

De Paardekreek is een walhalla voor waterliefhebbers! Watersport en zwemmen op het Veerse Meer en waterplezier in het overdekte waterspeelparadijs.

Lees meer
Waterrijk Oesterdam

Waterrijk Oesterdam is een walhalla voor watersporters en zijn er tal van daguitjes mogelijk. Bovendien ligt Antwerpen op maar 35 kilometer.

Lees meer
Vakantiepark Hof van Zeeland

Hof van Zeeland ligt aan de Stelleplas. Ideaal voor vissers. Een dagje zwemmen? U kunt terecht in het binnen- en buitenzwembad en ook een dagje strand is mogelijk.

Lees meer
Parc Ganuenta

Ultieme luxe en rust ervaart u tijdens een verblijf op Parc Ganuenta. Wandel- en fietsroutes leiden u langs het water van de Oosterschelde en naar het vissersdorp Colijnsplaat.

Lees meer

6 beoordelingen voor Villapark de Oesterbaai

Gemiddelde beoordeling: 8,8
Algemene indruk8,8
Kamers9,0
Ligging9,2
Kindvriendelijkheid9,0
Service8,3
Prijs/kwaliteit8,7
Eten7,7

Wat vond u ervan?

10

izzy beoordeelde deze bungalow op 9 april 2013

 

prima park voor jong en oud. via de receptie hebben we een villa gekozen die erg rustig gelegen is. zo de dijk op en aan het water heerlijk! volgende keer bellen we weer voor dezelfde villa.

9

Izzy beoordeelde deze bungalow op 31 maart 2013

 

keer op keer komen we hier terug. In het dorp zijn goede eetgelegenheden, en niet te druk met toeriste.
We nemen altijd het zelfde huisje en voelen ons erg thuis. Fijn dat de receptie altijd behulpzaam is met regelen en boeken.

10

mira beoordeelde deze bungalow op 31 maart 2013

 

Wij hebben de receptie gebeld omdat we een rustig gelegen woning wilde hebben. Prima woning gekregen met sauna. Goed geholpen, we komen hier nog een x terug! We hebben nu meerdere huizen gezien, ze zijn allemaal anders van eigenaar en inrichting. Maar via de receptie kun je aangeven wat je wilt. Omdat we gebeld hebben mochten we al eerder dan 3 uur in de woning. erg goede service!

7

beoordeelde deze bungalow op 21 juni 2012

 

7

beoordeelde deze bungalow op 28 april 2012

 

Meer beoordelingen lezen