Oosterscheldepark De Stelhoeve

De codewoorden voor een vakantie op ‘de Stelhoeve‘ zijn rust, ontspanning en natuur. Met de Oosterschelde als een van de populairste duiklocaties van Nederland voor de deur, is dit rustig vakantiepark een paradijs voor duikliefhebbers.

  • Ideaal voor duikers
  • Aan de Oosterschelde en met duikschuur
  • Fiets of wandel door het Wemeldingse bos naar Wemeldinge

Vind de beste prijs voor: Oosterscheldepark De Stelhoeve

Oosterscheldepark De Stelhoeve

Oosterscheldepark de Stelhoeve is perfect voor duikliefhebbers. De Oosterschelde ligt immers pal voor de voordeur. U kunt dus zo de Oosterschelde in duiken! Geen duikliefhebber, het weids uitzicht over de Oosterschelde is schitterend. Trek er op uit en verken de omgeving. De omgeving staat bekent om de fietsroutes door de vele fruitboomgaarden. Zo kunnen we een bezoekje aan Goes en Middelburg aanraden. Cultuur snuiven, winkelen en een terrasje pikken. Voor kinderen is Mini Mundi leuk!

Voorzieningen op Oosterscheldepark de Stelhoeve?

Met de Oosterschelde als een van de populairste duiklocaties van Nederland voor de deur, is het kleinschalig vakantiepark een paradijs voor duikliefhebbers. U kunt direct de Oosterschelde in duiken. Bovendien beschikt Oosterscheldepark de Stelhoeve over een Duikschuur waarin, duikers zich kunnen douchen en waar de pakken en de apparatuur schoon gespoeld kunnen worden. Verder bevindt zich 50 meter verderop een vulstation voor persluchtflessen. Ideaal dus!

Maar Oosterscheldepark de Stelhoeve is ook een heerlijke plek om volledig tot rust te komen. Voor de kinderen is er een klein speeltuintje. Verder zijn er geen faciliteiten, waardoor het rustige karakter van de Stelhoeve nog beter tot zijn recht komt. Het vakantiepark is bovendien ruim opgezet en de Zeeuwse vakantiehuisjes hebben een eigen terras, een picknicktafel en een tuin. Vanaf de Stelhoeve kunt u ook meteen beginnen aan een schitterende fietstocht. Vanaf de dijken kijkt u uit over het Zeeuwse landschap en de Oosterschelde.

Oosterscheldepark de Stelhoeve beschikt over geen eetgelegenheid. Maar in de omgeving liggen meer dan voldoende stadjes, Goes ligt op 8 kilometer en Kapelle op slechts 5 kilometer. Hier vindt u winkels, restaurants en gezellige terrasjes. Het centrum van Wemeldinge ligt op zo’n 2 kilometer.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Fietsverhuur
  • Duiken
  • Vissen

Plattegrond Oosterscheldepark De Stelhoeve

Bekijk hier de plattegrond van de Oosterscheldepark De Stelhoeve (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Oosterscheldepark De Stelhoeve

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.