Oosterscheldepark De Stelhoeve

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

De codewoorden voor een vakantie op ‘de Stelhoeve‘ zijn rust, ontspanning en natuur. Met de Oosterschelde als een van de populairste duiklocaties van Nederland voor de deur, is dit rustig vakantiepark een paradijs voor duikliefhebbers.

divers-668777_960_720
de-stelhoeve
de-stelhoeve1
de-stelhoeve3
de-stelhoeve4
de-stelhoeve5
de-stelhoeve6
de-stelhoeve7

Oosterscheldepark De Stelhoeve

Oosterscheldepark de Stelhoeve is perfect voor duikliefhebbers. De Oosterschelde ligt immers pal voor de voordeur. U kunt dus zo de Oosterschelde in duiken! Geen duikliefhebber, het weids uitzicht over de Oosterschelde is schitterend. Trek er op uit en verken de omgeving. De omgeving staat bekent om de fietsroutes door de vele fruitboomgaarden. Zo kunnen we een bezoekje aan Goes en Middelburg aanraden. Cultuur snuiven, winkelen en een terrasje pikken. Voor kinderen is Mini Mundi leuk!

Voorzieningen op Oosterscheldepark de Stelhoeve?

Met de Oosterschelde als een van de populairste duiklocaties van Nederland voor de deur, is het kleinschalig vakantiepark een paradijs voor duikliefhebbers. U kunt direct de Oosterschelde in duiken. Bovendien beschikt Oosterscheldepark de Stelhoeve over een Duikschuur waarin, duikers zich kunnen douchen en waar de pakken en de apparatuur schoon gespoeld kunnen worden. Verder bevindt zich 50 meter verderop een vulstation voor persluchtflessen. Ideaal dus!

Maar Oosterscheldepark de Stelhoeve is ook een heerlijke plek om volledig tot rust te komen. Voor de kinderen is er een klein speeltuintje. Verder zijn er geen faciliteiten, waardoor het rustige karakter van de Stelhoeve nog beter tot zijn recht komt. Het vakantiepark is bovendien ruim opgezet en de Zeeuwse vakantiehuisjes hebben een eigen terras, een picknicktafel en een tuin. Vanaf de Stelhoeve kunt u ook meteen beginnen aan een schitterende fietstocht. Vanaf de dijken kijkt u uit over het Zeeuwse landschap en de Oosterschelde.

Oosterscheldepark de Stelhoeve beschikt over geen eetgelegenheid. Maar in de omgeving liggen meer dan voldoende stadjes, Goes ligt op 8 kilometer en Kapelle op slechts 5 kilometer. Hier vindt u winkels, restaurants en gezellige terrasjes. Het centrum van Wemeldinge ligt op zo’n 2 kilometer.

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Fietsverhuur
  • Duiken
  • Vissen

Bungalowparken nabij Oosterscheldepark De Stelhoeve

Villapark de Oesterbaai

Villapark de Oesterbaai is gelegen in Wemeldinge, aan de Oosterschelde. Een dorpje dat druk wordt bezocht door vis-, duik- en watersportliefhebbers.

Lees meer
Villapark De Paardekreek
De Paardekreek

De Paardekreek is een walhalla voor waterliefhebbers! Watersport en zwemmen op het Veerse Meer en waterplezier in het overdekte waterspeelparadijs.

Lees meer
Parc Ganuenta

Ultieme luxe en rust ervaart u tijdens een verblijf op Parc Ganuenta. Wandel- en fietsroutes leiden u langs het water van de Oosterschelde en naar het vissersdorp Colijnsplaat.

Lees meer
Vakantiepark Hof van Zeeland

Hof van Zeeland ligt aan de Stelleplas. Ideaal voor vissers. Een dagje zwemmen? U kunt terecht in het binnen- en buitenzwembad en ook een dagje strand is mogelijk.

Lees meer
Waterrijk Oesterdam

Waterrijk Oesterdam is een walhalla voor watersporters en zijn er tal van daguitjes mogelijk. Bovendien ligt Antwerpen op maar 35 kilometer.

Lees meer

Geen beoordelingen gevonden voor Oosterscheldepark De Stelhoeve

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.