Vadesto Outdoor Adventure en rondvaarten

Vertoeft u graag op en rond het water? Dan is Vadesto in Hattem het perfecte uitje voor u en uw gezin, maar ook groepen zijn meer dan welkom. Stap in een vlot, in een kano, een reuzenklomp of op de grootste waterfiets ter wereld. Zeker weten dat u zich vermaakt! Maar Vadesto is ook het startpunt van een klompenpad, een stadswandelingen en fotopuzzeltocht door Hattum. Na een actief middagje is het prachtig gelegen panorama paviljoen, perfect om na te genieten. Strijk neer op het terras en geniet van het unieke uitzicht over de IJsselwaarden. De keuken is uitstekend en voor groepen zijn er heerlijke pannenkoeken- en koud/warm buffetten of een barbecue mogelijk.

Adres: De Bleek 3, 8051 EE in Hattem
Website: Vadesto Outdoor Adventure en rondvaarten

Wat kunt u doen bij Vadesto Outdoor Adventure en rondvaarten?

  • Wateractiviteiten: varen met klompen (4-6 pers.), kano’s, waterfietsen, vlotbouwen, raften, watertouwsurvivalbaan en natuurboottochten langs de IJsseluiterwaarden en de Wiessenbergerkolk
  • Landactiviteiten: klimmen, boog-, pistool- en blaaspijpschieten, fiets-, kano-, mountainbike- en steptochten maken, crazybiken, klootschieten en bungeetrampolinespringen
  • Ook verhuur van: fietsen, mountainbikes, steppen en oplaadpunt E-bikes

Bungalowparken nabij

Vadesto Outdoor Adventure en rondvaarten

Landgoed Molecaten

Landgoed Molecaten is een paradijsje voor wie houdt van rust en privacy. U verblijft tussen prachtige bossen. Puur genieten van de natuur staat hier voorop.

De Leemkule

De Leemkule ademt een rustieke sfeer uit dankzij de rietgedekte bungalows, die verspreid liggen door het bos. Met o.a. binnen- en buitenzwembad en een speeltuin.

De Koerberg

Op zoek naar een gemoedelijk vakantiepark op de Veluwe, dan kunnen we de Koerberg aanraden. Met een verwarmd buitenzwembad en aan speelruimte geen gebrek.

De Agnietenberg

Omgeven door veel groen en direct aan de Agnietenplas, is de Agnietenberg, perfect voor een ontspannen (familie) vakantie!

Landgoed ’t Loo

Met de Veluwe vlakbij en de vele voorzieningen: een recreatievijver, binnenzwembad en tal van sport- en spelvoorzieningen - maken het park zeer geliefd.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.