De Westerschelde

De Westerschelde is een zeearm die toegang geeft tot belangrijke havens in Antwerpen, Gent, Vlissingen en Terneuzen. De Westerschelde is daarom ook de enige zeearm van Zeeland die niet is afgesloten door de Deltawerken. U kunt hier imposante zeeschepen voorbij zien trekken op weg naar de haven of naar de open zee. Een machtig gezicht! Vanwege de vele scheepvaart zijn de watersportmogelijkheden iets beperkter dan bijvoorbeeld op de Oosterschelde, het Haringvliet of het Grevelingenmeer.

Op rustigere plekken is het mogelijk om boottochten te maken. Ondanks de drukke scheepvaart is de Westerschelde nog steeds een belangrijk natuurgebied met schorren en slikken, de ideale nestgebieden voor vele vogelsoorten. Wie weet ontdekt u in de Westerschelde zeehonden op één van de zandbanken. Het is heel goed mogelijk. Wist u trouwens dat aan de Westerschelde de enige zuidstranden van ons land liggen?

Bungalowparken nabij De Westerschelde

Village Scaldia

Kom naar Zeeland en geniet van de Noordzee en de natuur tijdens uw verblijf op Village Scaldia. Maak een strandwandeling en komt tot rust in de kleurrijke villa’s.

Lees meer
Marina Beach

Vakantiepark Marina Beach ligt in Zeeuws-Vlaanderen, een afwisselende en waterrijke streek die toeristen veel te bieden heeft.

Lees meer
Camping Scheldeoord

Plons in het binnenzwembad en suis van de waterglijbaan. Is het lekker weer, bezoek dan het Scheldestrandje. Speel een partijtje Berengolf of ga kitesurfer!

Lees meer
Vakantiepark Hof van Zeeland

Hof van Zeeland ligt aan de Stelleplas. Ideaal voor vissers. Een dagje zwemmen? U kunt terecht in het binnen- en buitenzwembad en ook een dagje strand is mogelijk.

Lees meer
Vakantiepark Zeebad

Op zoek naar een familievakantie aan de Hollandse kust, dan is Zeebad een aanrader – op loopafstand van het strand en is er een binnenzwembad – Altijd waterpret!

Lees meer
Droompark Schoneveld

Schoneveld ligt pal aan de Noordzee, aan één van de schoonste stranden van Nederland. Een plek waar u elk seizoen kunt genieten van het strand en de duinen.

Lees meer
Recreatiecentrum De Vogel

Geniet op het levendige Recreatiecentrum De Vogel. Luieren op en rond de recreatievijver, duik in het binnenzwembad en ontspan in de sauna. Ideaal!

Lees meer
Largo Harbour Village

Het luxe Largo Harbour Village ligt direct aan het Veerse Meer. Ideaal als u graag op en rondom het water vertoeft! U vaart vanaf uw luxe villa zo het meer op.

Lees meer
Villapark De Paardekreek
De Paardekreek

De Paardekreek is een walhalla voor waterliefhebbers! Watersport en zwemmen op het Veerse Meer en waterplezier in het overdekte waterspeelparadijs.

Lees meer
Noordzee Résidence Dishoek

Op het terras van uw luxe villa is het goed toeven met een glas wijn. En met een ligging op slechts 300 meter van het strand, is een strandwandeling zo gemaakt.

Lees meer