De Westerschelde is een zeearm die toegang geeft tot belangrijke havens in Antwerpen, Gent, Vlissingen en Terneuzen. De Westerschelde is daarom ook de enige zeearm van Zeeland die niet is afgesloten door de Deltawerken. U kunt hier imposante zeeschepen voorbij zien trekken op weg naar de haven of naar de open zee. Een machtig gezicht! Vanwege de vele scheepvaart zijn de watersportmogelijkheden iets beperkter dan bijvoorbeeld op de Oosterschelde, het Haringvliet of het Grevelingenmeer.

Op rustigere plekken is het mogelijk om boottochten te maken. Ondanks de drukke scheepvaart is de Westerschelde nog steeds een belangrijk natuurgebied met schorren en slikken, de ideale nestgebieden voor vele vogelsoorten. Wie weet ontdekt u in de Westerschelde zeehonden op één van de zandbanken. Het is heel goed mogelijk. Wist u trouwens dat aan de Westerschelde de enige zuidstranden van ons land liggen?

Bungalowparken nabij

De Westerschelde

Village Scaldia

Kom naar Zeeland en geniet van de Noordzee en de natuur tijdens uw verblijf op Village Scaldia. Maak een strandwandeling en komt tot rust in de kleurrijke villa's.

Oostappen Marina Beach

Vakantiepark Marina Beach ligt in Zeeuws-Vlaanderen, een afwisselende en waterrijke streek die toeristen veel te bieden heeft.

Camping Scheldeoord

Plons in het binnenzwembad en suis van de waterglijbaan. Is het lekker weer, bezoek dan het Scheldestrandje. Speel een partijtje Berengolf of ga kitesurfer!

Vakantiepark Hof van Zeeland

Hof van Zeeland ligt aan de Stelleplas. Ideaal voor vissers. Een dagje zwemmen? U kunt terecht in het binnen- en buitenzwembad en ook een dagje strand is mogelijk.

Vakantiepark Zeebad

Op zoek naar een familievakantie aan de Hollandse kust, dan is Zeebad een aanrader - op loopafstand van het strand en is er een binnenzwembad - Altijd waterpret!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.