Zeeuws Museum

Het grootste museum van Zeeland staat in het trotse Middelburg. Het museum staat onder andere bekend om zijn prachtige Zeeuwse wandtapijten. Maar je vindt hier ook mooie schilderijen, een collectie aan porselein, klederdracht uit de streek en nog veel meer. Tip: proef ook eens van de streekproducten in het museumcafé! Je kunt het hele jaar door van dinsdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 terecht bij het Zeeuws Museum. Alleen op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag is het museum gesloten.

Adres: Abdij 3-4, 4331 BK Middelburg

Bungalowparken nabij

Zeeuws Museum

Largo Harbour Village

Het luxe Largo Harbour Village ligt direct aan het Veerse Meer. Ideaal als u graag op en rondom het water vertoeft! U vaart vanaf uw luxe villa zo het meer op.

Noordzee Résidence Dishoek

Op het terras van uw luxe villa is het goed toeven met een glas wijn. En met een ligging op slechts 300 meter van het strand, is een strandwandeling zo gemaakt.

Vakantiepark de Meerpaal

Kom op vakantie op vakantiepark de Meerpaal, dat pal ligt aan het strand van Zoutelande, een van de zonnigste regio's van Nederland.

RCN de Schotsman

Zoek je waterpret? Verblijf dan op het vakantiepark de Schotsman aan de Zeeuwse kust. Leer zeilen en surfen of huur een boot en vaar het Veerse meer op.

Bos en Duin

De meeste zonuren van Nederland, schone stranden en schitterende duinen! Kom vakantie vieren op Bos en Duin in de populaire badplaats Oostkapelle.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.