Beach Villa’s Hoek van Holland

Altijd al gedroomd van een vakantie op het strand? Dan zijn de strandhuisjes van Beach Villa’s Hoek een perfecte keuze! Hier staat uw vakantie geheel in het teken van het strand en de zee. Welk jaargetijden ook. De strandhuisjes zijn namelijk het jaarrond boekbaar.

  • Verblijf in een luxe vakantiehuis op palen op het strand
  • De grootste attractie ligt aan uw voeten: zee en strand
  • De luxe strandvilla's zijn het jaarrond boekbaar

Boek Beach Villa’s Hoek van Holland direct bij Roompot:

Beach Villa’s Hoek van Holland

Altijd al gedroomd van een vakantie op het strand? Dan zijn de luxe strandvilla’s van Beach Villa’s Hoek van Holland een perfecte keuze! Largo Beach Villa’s Hoek van Holland ligt op een uniek plekje aan de voet van de duinen, maar toch vlakbij bruisende steden als Rotterdam, Delft en Den Haag. U stapt zo vanuit uw bed met uw blote voeten op het strand, om te genieten van het fraaie schouwspel van de golven. In het aangrenzende duingebied kunt u heerlijk wandelen en fietsen.

Wat heeft Beach Villa’s Hoek van Holland te bieden?

Bij Beach Villa’s Hoek van Holland draait het om het strand en de Noordzee. In de zomer lekker luieren en in het najaar en winter uitwaaien, bij een westenwind. Heerlijk! Want de strandvilla’s zijn het jaarrond boekbaar. Dit is vrij uniek! Ook al is het in het najaar wat minder strandweer, de rust die dan heerst op het strand, is een zalige ervaring. Beach Villa’s Hoek heeft verder alleen een receptie en u kunt er fietsen huren. Maar met het strand aan uw voeten en tal van gezellige strandpaviljoens op wandelafstand, lijkt ons dit geen probleem.

Maar naast strandwandelingen en luieren op het strand, is het strand ook een grote speeltuin voor kinderen. Rennen in de branding, schelpen zoeken, vliegeren en zandtaartjes bakken in het zand. Watersporters zijn hier ook aan het juiste adres, want surf- en kitescholen zijn er voldoende. Na een actief en (warm) dagje op het strand is het goed toeven in een van de vele strandpaviljoens, die liggen rondom Beach Villa’s Hoek van Holland.

Maar ook de moderne strandvilla’s zijn van alle gemakken voorzien, geschakeld en hebben een geweldig uitzicht op de zee. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers waaronder een master-bedroom met balkon, die uitkijkt op de Noordzee. Natuurlijk beschikken alle strandvilla’s over een veranda met meubilair, zodat u kunt genieten van de ondergaande zon na een geslaagd dagje op Beach Villa’s Hoek van Holland.

Leuk om te weten: Pal naast het strand waarop de strandvilla’s liggen, ligt een vaarroute waardoor grote zeeschepen de haven van Hoek van Holland binnen varen. Zeer indrukwekkend om te zien!

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Geen binnen- en buitenzwembad aanwezig
  • De Noordzee en het strand ligt pal voor de deur.

Horeca

  • Diverse strandtenten op 500 meter afstand

Overige

  • Receptie
  • Gratis WIFI in de strandhuisjes

Sport/Spel

  • Fiets, bolderkar en traphekjes verhuur

Plattegrond Beach Villa’s Hoek van Holland

Bekijk hier de plattegrond van de Beach Villa’s Hoek van Holland (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Beach Villa’s Hoek van Holland

Aanbiedingen

Last-minute weg met Roompot

Check hier de laatste plekjes voor de komende vier weken. Fijne bestemmingen in Nederland waar u morgen al van een heerlijke vakantie kunt genieten om…

Naar aanbieding

Roompot: Samen eropuit in de meivakantie

In de meivakantie kunt u bij Roompot alle kanten op. Overnacht in een knus chalet in de bossen, ontdek de opbloeiende natuur of geniet van het…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.