Bloemendaal aan Zee

In de duinen, op nog geen 100 meter van het strand vindt u deze geweldige Sea lodges. Hier kunt u het jaarrond vakantie vieren. Uitwaaien op het strand, wandelen in de duinen en genieten van een drankje in een van de vele strandpaviljoens. Heerlijk!

  • Slapen in een knusse sea lodge nabij het strand
  • Kleinschalig en rustig park tussen de duinen en aan zee
  • Vlak bij Zandvoort, leuke strandtenten en beach clubs

Boek Bloemendaal aan Zee direct bij Qurios:

Bloemendaal aan Zee

Verblijft u graag vlakbij de Noordzee, het strand en de duinen? Dan is het kleinschalige vakantiepark ‘Qurios Bloemendaal aan Zee‘ een uitstekende keuze. Sea Lodge Bloemendaal ligt namelijk in de duinen. U loopt zo het strand op en er zijn in de directe omgeving tal van fiets- en wandelroutes die u naar de mooiste plekjes brengen van Noord-Holland. Maar ook Bloemendaal en Scheveningen liggen vlakbij. De ligging is dus perfect! Bovendien zijn deze Sea Lodges het jaarrond boekbaar.

Wat is er te doen op Qurios Bloemendaal aan Zee

Qurios Bloemendaal aan Zee ligt in de duinen, het strand ligt op zo’n 100 meter wandelen. Zowel in de winter als zomer is het strand een bron van vermaak. Of wat dacht u van de duinen? Lekker wandelen en kinderen kunnen er uren spelen. Naast duin- en strandplezier heeft Qurios Bloemendaal aan Zee ook enkele voorzieningen. Zo is er fietsverhuur, een supermarkt en een gezellige brasserie. Kinderen kunnen spelen op de diverse speelplekken en tijdens de schoolvakantie’s is er een animatieprogramma.

De parkvoorzieningen zijn dus wat beperkt, maar met het strand op wandelafstand en de ligging midden in de duinen, zal dit geen probleem zijn voor kinderen. Bovendien liggen Bloemendaal en Scheveningen vlakbij. De Sea Lodges liggen in de duinen en verspreid over het kleinschalige parkje. De uitstraling is modern en trendy en passen de Sea Lodges uitstekend in het duinlandschap. Een heerlijk rustig vakantieadresje, pal aan het Noordzeestrand. Ideaal voor rust- en strandliefhebbers.

Er zijn diverse typen Sea lodges boekbaar: luxe en comfort, voor 4 of 6 personen. Gaat u met kinderen, dan kunnen we de ‘Sea Lodge Family’ aanraden. Goed om te melden: honden zijn welkom in alle lodges van Qurios Bloemendaal aan Zee. Bovendien hebben honden het jaarrond toegang tot strand ‘Parnassia’.

Voorzieningen

Zwemmen/ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Brasserie
  • Parkshop

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Fietsverhuur
  • Speelplekken
  • Tijdens de schoolvakantie’s een animatieprogramma

Plattegrond Bloemendaal aan Zee

Bekijk hier de plattegrond van de Bloemendaal aan Zee (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Bloemendaal aan Zee

Bekijk hier de plattegrond van de Bloemendaal aan Zee (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Bloemendaal aan Zee

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.