Parador Breebos 

Op zoek naar een vakantiepark vlak bij Antwerpen? Reis dan af naar vakantiepark Parador Breebos. Hier ligt een 30 hectare groot vakantieparadijs op u te wachten, met comfortabele holiday homes, buitenzwembad, spraypark, zwemvijver en zandstrand. De buiten- en binnenspeeltuin maken de kinderpret compleet

 • Zwemvijver met strand
 • Een spray park voor de jongste gasten
 • Animatie en zomerse thema-avonden

Boek hier Parador Breebos :

Parador Breebos 

Vakantiepark Parador Breebos ligt in Rijkevorsel nabij Antwerpen. Zoekt u de rust van de natuur en houdt u van wandelen en fietsen? Verken dan de Antwerpse Noorderkempen. Voor een cultureel en gastronomisch uitstapje gaat u naar Antwerpen, met de prachtige Onze-Lieve-Vrouwe-Kathedraal en het Chocolademuseum. Breda ligt eveneens op maar 37 km afstand. Tip: maak een boottocht over de Bredase singels. Naar De Efteling of naar Bobbejaanland? Beide pretparken liggen binnen bereik van Parador Breebos!

Wat is er te doen op vakantiepark Parador Breebos?

Uw zomervakantie op vakantiepark Parador Breebos staat op de eerste plaats in het teken van waterpret. Neemt u graag een duik in het buitenzwembad of zoekt u liever verkoeling in de grote zwemvijver? Voor de kinderen is er eveneens een te gek spraypark. Bij het zwemmeer vindt u ook gave glijbanen, die uitmonden in het water. Daarbij is het zalig om in het zonnetje te relaxen op het zandstrand of om samen met de kinderen zandkastelen te bouwen. Zowel het zwembad als het zwemmeer zijn in juli en augustus open.

In de zomermaanden bruist vakantiepark Breebos van de activiteiten, onder meer dankzij het enthousiaste animatieteam. Iedereen kan genieten van optredens, gezellige thema-avonden en bingomiddagen. Uw kinderen leven zich uit in de swingende kinderdisco of vermaken zich tijdens de knutsel- en spelmiddagen. Ook ravotten in de speeltuinen en op het springkasteel hoort erbij. Zelfs bij regen is er volop plezier, dankzij de binnenspeeltuin. Zin in een spelletje? Ga dan darten of speel een partijtje petanque. Sportievelingen kunnen zich uitleven op het multifunctionele sportveld met mogelijkheden voor voetbal en basketbal. Kortom, op vakantiepark Breebos is vervelen geen optie!

Op vakantiepark Parador Breebos staan compleet uitgeruste holiday homes voor u klaar, die u al het comfort bieden dat u nodig heeft voor een zorgeloze vakantie. U beschikt in deze vakantieaccommodaties over een eigen keuken en eigen sanitair, evenals over een gezellige eethoek en zithoek. Ook een terras met terrasmeubilair ontbreekt niet. Daarnaast kunt u op vakantiepark Breebos aanschuiven in het eetcafé. Vanaf het terras kijkt u uit over het water en het zandstrand.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Buitenzwembad
 • Zwemvijver
 • Spray park

Horeca

 • Eetcafe

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Sportveld
 • Animatieteam (in de zomermaanden)
 • Binnen- en buitenspeeltuin

Plattegrond Parador Breebos 

Bekijk hier de plattegrond van de Parador Breebos  (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Parador Breebos 

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.