Breeduyn Village

In Bredene ligt het kleinschalige Breeduyn Village. Op het terras van uw luxe villa is het goed toeven met een glas wijn. En met een ligging op 5 wandelminuten vanaf het strand, is een strandwandeling zo gemaakt. Ook een dagje Oostende en Brugge is mogelijk.

  • Kleinschalig en rustig park met luxe villa’s met terras
  • De zee ligt op 200 m: wandelen, luieren en zwemmen
  • Bezoek het bruisende Oostende en historisch Brugge

Boek Breeduyn Village direct bij Roompot:

Breeduyn Village

Strandliefhebbers zijn op Breeduyn Village aan het juiste adres. De Noordzee en het brede zandstrand liggen op slechts 5 wandelminuten. Perfect! Want welk seizoen ook, het strand is een bron van vermaak. Uitwaaien bij een stevige wind en op warme dagen luieren op het strand. Heerlijk! Bovendien liggen Oostende en Blankenberge vlakbij. Struin over de promenade, smul van echte Vlaamse friet en pik een terrasje. Trakteer uw kinderen op een dagje Plopsaland De Panne dat op 40 autominuten ligt.

Wat is er toe op Roompot Breeduyn Village?

Rust en genieten van de Belgische kust zijn de belangrijkste ingrediënten om te kiezen voor een vakantie op Roompot Breeduyn Village. De vrijstaande villa’s zijn luxe en aangezien vakantiepark Breeduyn Village, over geen voorzieningen beschikt, is het er heerlijk rustig. Zoekt u vertier, het strand ligt op slechts 5 wandelminuten. Voldoende vertier! Kinderen spelen in de branding en bakken zandkoekjes, terwijl u geniet van de (warme) zon. Maak een lange strandwandeling en pik een terrasje. Kortom, alle ingrediënten voor een strandvakantie liggen binnenhandbereik.

Spring op de fiets of trek er op uit. U verblijft in een van de meest bruisende regio’s van België! Bezoek Oostende met Fort Napoleon, het Noordzeeaquarium en de Driemaster Mercator – een oud opleidingsschip dat te bezichtigen is. Vergeet ook niet te smullen van de vele Belgische streekspecialiteiten zoals een Belgisch pintje, Vlaamse friet en Belgische speculaas. Ook Brugge ligt vlakbij! Deze historische stad herbergt veel cultureel erfgoed en is een van de meest druk bezochte steden van België.

Na een druk dagje uit kunt u tot rust komen in uw luxe villa, die van alle gemakken is voorzien. Maar ook een strandwandeling is heerlijk! De frisse zeewind, het brede zandstrand en de vergezichten over de Noordzee, geven rust. U kunt zelf uw maaltijd koken, maar in de omgeving van Breeduyn Village, zijn meer dan voldoende eetgelegenheden. Er is geen parkwinkel op Breeduyn Village, hiervoor moet u naar een van de omliggende dorpen.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie
  • Wasserette

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Speelschip

Plattegrond Breeduyn Village

Bekijk hier de plattegrond van de Breeduyn Village (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Breeduyn Village

Aanbiedingen

Last-minute weg met Roompot

Check hier de laatste plekjes voor de komende vier weken. Fijne bestemmingen in Nederland waar u morgen al van een heerlijke vakantie kunt genieten om…

Naar aanbieding

Kom deze zomer tot rust bij Roompot

Vier uw zomervakantie op een van de fijne Roompot vakantieparken. Of u ruimte, natuur of juist een actieve vakantie zoekt, er is voor elk wat…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.