EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen

EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen is een walhalla voor watersporters! Vanuit uw bungalow heeft u een geweldig uitzicht over het gelijknamige natuurgebied. Verken de plassen met een boot. Maar ook een frisse duik is mogelijk!

  • Waterrijk vakantiepark met bootverhuur en waterrecreatie
  • Luxe vakantiehuizen aan het water en met eigen steiger
  • Tips: een dagje Zoo Parc Overloon of Openluchtmuseum Arnhem

Boek EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen direct bij EuroParcs:

EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen

EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen ligt in het natuurgebied de Kraaijenbergse Plassen, waar het u aan één ding niet ontbreekt, namelijk – water! Naast zwempret en waterrecreatie, kunt u ook heerlijk wandelen en fietsen in de natuur van het Land van Cuijk. Hier wordt u getrakteerd op een afwisselend landschap met bossen, weilanden en rustige plattelandswegen. Geniet ook van het sfeervolle Cuijk met winkels en restaurantjes. Voor stadse drukte ligt Nijmegen om de hoek. Winkelen, een terrasje pikken en cultuur snuiven in de oudste stad van Nederland.

Wat is er te doen op EuroParcs De Kraaienbergse Plassen?

Heel veel voorzieningen zijn er niet opEuroParcs De Kraaienbergse Plassen. Maar met de ligging direct aanDe Kraaienbergse Plassen is dit geen probleem. Huur een boot en vaar zonder vaarbewijs door dit waterrijke gebied. Vertoeft u liever in het water, dan is hetzandstrand perfect. Maar een verkoelende duik, een fanatieke zwemtraining of simpelweg ravotten in het water, is ook goed mogelijk!

Kinderen kunnen spelen in de speeltuin en wilt u het Brabantse platteland verkennen? Huur dan een fiets of een e-shopper en u tuft geruisloos door het landschap. Of trakteer uw kinderen op een dagje Burger’s Zoo in Rhenen of het ZooParc Overloon, waar u oog in oog kunt komen met witte of Siberische tijgers. Maar een dagje lekker niets doen is natuurlijk ook mogelijk. Lekker knus in uw bungalow een boek lezen of kaarten.

Heeft u na een dag vakantiepret geen zin om zelf te koken, schuif dan aan in het parkrestaurant. Het restaurant isgevestigd in een oude boerderij die mooi verbouwd is, met behoud van de authentieke details. Op mooie dagen bent u ook welkom op het terras. Maar u kunt ook zelf koken in u vakantiebungalow. Alle bungalows hebben overigens grote ramen en een fijn terras, zodat u optimaal kunt genieten van de waterrijke omgeving.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Bootverhuur
  • Zandstrand

Horeca

  • Restaurant

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Fiets- en e-chopper verhuur
  • Speeltoestellen

Plattegrond EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen

Bekijk hier de plattegrond van de EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen

Aanbiedingen

Vier uw zomervakantie bij EuroParcs

Kom genieten van de mooiste vakantie van het jaar, de zomervakantie! Lekker spelen in de zon, op het strand of in het bos. Plons in…

Naar aanbieding

Last minute genieten bij EuroParcs

Last minute op vakantie?  Grijp u uw kans om tegen een gunstig tarief uw vakantie te boeken bij EuroParcs. Wandelen door de bossen, uitwaaien op…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.