Disneyland Parijs

Zodra u het sprookjesachtige kasteel van Disneyland Parijs ziet liggen, treed u binnen in een wereld waarin sprookjes werkelijkheid worden. Geniet met het hele gezin van deze betoverende plek en bezoek de talloze shows en attracties. Goed voor meerdere dagen vertier.

 • Uitgebreide keuze uit magische Disney hotels
 • Er zijn veel attracties voor elke leeftijdscategorie
 • Mis niet de wervelende Disney parade met lichtshow

Boek hier Disneyland Parijs:

Disneyland Parijs

Zodra u het sprookjesachtige kasteel van Disneyland Parijs ziet liggen, treed u binnen in een wereld waarin sprookjes werkelijkheid worden. Jong en oud vallen van de ene in de andere verbazing, zo mooi is Disneyland. Na een paar dagjes Disneyland kunt u prima nog een paar daagjes doorbrengen in Parijs, want via het goede openbare vervoer bent u binnen een halfuurtje in Parijs. Een wereldstad met de Eiffeltoren, het Louver en de Seine. Kortom, u kunt genieten van twee topattracties!

Wat is er te doen bij Disneyland Parijs?

In Disneyland Parijs komen sprookjes tot leven en niet alleen uw kinderen zullen genieten van deze magische wereld. Ook volwassenen gaan weer in sprookjes geloven! Voordat u het sprookjesachtige kasteel van Disneyland Parijs kunt bezoeken. Wandelt u eerst over ‘Main Street’, een Amerikaanse straat uit de 20ste eeuw, met vrolijke souvenirwinkeltjes en een schitterend uitzicht op het wereldberoemde Disney kasteel. Achter het Disney kasteel komen alle beroemde Disney figuren tot leven. Vlieg met Peter Pan over Londen en wandel door de bijzondere tuin van Alice in Wonderland. Maakt met Indiana Jones en wilde rit in een mijnwagentje, stap in de supersnelle Crush’s Coaster en bezoek het prinsessen paviljoen.

Schitterend zijn ook de parades die op gezette tijden door het Disney park trekken. Een vrolijke stoet met praalwagens en natuurlijk alle Disney figuren. Mis ook de nachtparade niet! U moet er eventjes op wachten, maar dan krijgt u een fantastisch lichtschouwspel te zien. Na afloop barst er een schitterend vuurwerk los bij het Disney kasteel. Naast het Sprookjes park is er ook nog het ‘Walt Disney Studio Park’. Hier beleeft u de magische wereld van film en televisie, aan de hand van spannende attracties en spectaculaire shows. Wie weet loopt u zomaar Buzz Lightyear tegen het lijf. Ook het Walt Disney Studio Park is goed voor een dagje plezier en spanning.

Kortom, een bezoek aan Disneyland Parijs is eigenlijk niet te doen in één dag. Wilt u optimaal genieten, boek dan een verblijf van meerdere dagen. Er zijn ook regelmatig leuke aanbiedingen en interessante arrangementen voor meerdere dagen. Bij de aanbiedingen kunt u overnachten in het officiële Disney hotel, maar ook omliggende hotels hebben regelmatig goede aanbiedingen.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Overdekt zwembad met waterval, rivierstroom en glijbaan

Horeca

 • Restaurant (Crockett’s Tavern)
 • The Saloon
 • Parkwinkel

Algemeen

 • Ontmoetingen en foto’s met Disney figuren
 • Gratis toegang tot de parkeerplaats van de Disney Parken

Er rijdt geen pendelbus tussen Disney’s Davy Crockett Ranch®, de Disney® Parken en Disney® Village en eigen vervoer is dus noodzakelijk.

Sport/Spel

 • Indianen speeldorp met wigwams
 • Overdekte tennisbaan
 • Klimparcours in de bomen

Plattegrond Disneyland Parijs

Bekijk hier de plattegrond van de Disneyland Parijs (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Disneyland Parijs

Bekijk hier de plattegrond van de Disneyland Parijs (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Disneyland Parijs

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.