ECO Grevelingenstrand

ECO Grevelingenstrand ligt op een bijzonder plekje, namelijk direct aan het Grevelingenmeer en verscholen in natuurgebied de Kabbelaarsbank. Hier geniet u van rust maar ook watersport fanaten zijn aan het juiste adres. Heerlijk thuiskomen is het in de ECO cottages.

  • De ideale uitvalsbasis voor rustzoekers en watersporters
  • Direct aan het Grevelingenmeer en in het duinlandschap
  • Verblijf in een slim ingericht en duurzaam tiny house

Boek ECO Grevelingenstrand direct bij Qurios:

ECO Grevelingenstrand

ECO Grevelingenstrand ligt aan het Grevelingenmeer. Hiermee is het de perfecte bestemming voor watersportliefhebbers. Zwemmen, snorkelen, windsurfen of luieren op het strand! Bovendien ligt ook de Noordzee om de hoek. Wandelen over het strand, vliegeren en nagenieten bij een van de gezellige strandpaviljoens. Bezoek de badplaats Ouddorp en met kinderen is een bezoek aan Neeltje Jans super! Of wat dacht u van een dagje Middelburg? Winkelen, een terrasje pikken en het stadhuis bewonderen.

Wat te doen op ECO Grevelingenstrand

ECO Grevelingenstrand ligt op een bijzonder plekje, namelijk direct aan het Grevelingenmeer en verscholen in natuurgebied de Kabbelaarsbank. Bovendien bestaat het parkje uit slechts 30 zelfvoorzienende ECO cottages, die wijd verspreid liggen in een duinlandschap. Uw rust is dus gewaarborgd en is het de perfecte plek om te onthaasten. Deze rustige ligging is dan ook de belangrijkste reden om voor ECO Grevelingenstrand te kiezen. Aangezien er verder geen faciliteiten beschikbaar zijn!

Zoekt u vertier of bent u een echte watersport fanaat, het Grevelingenmeer ligt binnen handbereik. Zwemmen, snorkelen, windsurfen en duiken! Maar ook het Noordzeestrand met verschillende strandpaviljoens en kite- en surfmogelijkheden ligt om de hoek! Ideaal! Wandelt u graag, bezoek dan het natuurgebied de Kabbelaarsbank. Een mooi natuurgebied met bossen, duinen, kreken en her en der doorkijkjes naar het Grevelingenmeer.

De omgeving is bijzonder, maar ook de ECO cottages zijn uniek. De ECO cottages zijn namelijk met natuurlijke materialen afgewerkt en ingericht. Ze zijn zelfvoorzienend en gaan ze naadloos op in het duinlandschap. Door de glazen pui krijgt u een heerlijk binnen-buiten gevoel. Op het terras met Egg BBQ is het tot in de late uurtjes goed toeven. Bovendien kijkt u vanaf elk terras, uit over het water. De cottages bieden plek aan 4 personen en zijn slechts 30 vierkante meter groot.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Niet aanwezig

Plattegrond ECO Grevelingenstrand

Bekijk hier de plattegrond van de ECO Grevelingenstrand (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond ECO Grevelingenstrand

Bekijk hier de plattegrond van de ECO Grevelingenstrand (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond ECO Grevelingenstrand

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.