ECO Grevelingenstrand

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

ECO Grevelingenstrand ligt op een bijzonder plekje, namelijk direct aan het Grevelingenmeer en verscholen in natuurgebied de Kabbelaarsbank. Hier geniet u van rust maar ook watersport fanaten zijn aan het juiste adres. Heerlijk thuiskomen is het in de ECO cottages.

eco-grevelingenstrand-y
eco-grevelingenstrand-c
eco-grevelingenstrand-d
eco-grevelingenstrand-k
eco-grevelingenstrand-n
eco-grevelingenstrand-u
eco-grevelingenstrand-receptie
eco-grevelingenstrand-b
eco-grevelingenstrand-t
eco-grevelingenstrand

ECO Grevelingenstrand

ECO Grevelingenstrand ligt aan het Grevelingenmeer. Hiermee is het de perfecte bestemming voor watersportliefhebbers. Zwemmen, snorkelen, windsurfen of luieren op het strand! Bovendien ligt ook de Noordzee om de hoek. Wandelen over het strand, vliegeren en nagenieten bij een van de gezellige strandpaviljoens. Bezoek de badplaats Ouddorp en met kinderen is een bezoek aan Neeltje Jans super! Of wat dacht u van een dagje Middelburg? Winkelen, een terrasje pikken en het stadhuis bewonderen.

Wat te doen op ECO Grevelingenstrand

ECO Grevelingenstrand ligt op een bijzonder plekje, namelijk direct aan het Grevelingenmeer en verscholen in natuurgebied de Kabbelaarsbank. Bovendien bestaat het parkje uit slechts 30 zelfvoorzienende ECO cottages, die wijd verspreid liggen in een duinlandschap. Uw rust is dus gewaarborgd en is het de perfecte plek om te onthaasten. Deze rustige ligging is dan ook de belangrijkste reden om voor ECO Grevelingenstrand te kiezen. Aangezien er verder geen faciliteiten beschikbaar zijn!

Zoekt u vertier of bent u een echte watersport fanaat, het Grevelingenmeer ligt binnen handbereik. Zwemmen, snorkelen, windsurfen en duiken! Maar ook het Noordzeestrand met verschillende strandpaviljoens en kite- en surfmogelijkheden ligt om de hoek! Ideaal! Wandelt u graag, bezoek dan het natuurgebied de Kabbelaarsbank. Een mooi natuurgebied met bossen, duinen, kreken en her en der doorkijkjes naar het Grevelingenmeer.

De omgeving is bijzonder, maar ook de ECO cottages zijn uniek. De ECO cottages zijn namelijk met natuurlijke materialen afgewerkt en ingericht. Ze zijn zelfvoorzienend en gaan ze naadloos op in het duinlandschap. Door de glazen pui krijgt u een heerlijk binnen-buiten gevoel. Op het terras met Egg BBQ is het tot in de late uurtjes goed toeven. Bovendien kijkt u vanaf elk terras, uit over het water. De cottages bieden plek aan 4 personen en zijn slechts 30 vierkante meter groot.

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Niet aanwezig

Bungalowparken nabij ECO Grevelingenstrand

Port Zelande

Port Zélande ligt aan het Grevelingenmeer, voldoende watersportmogelijkheden dus! Geniet in het Aqua Mundo van tropische tempraturen en suis van de Turbo Tunnel.

Lees meer
Zeeland Village

Genieten van zowel het Grevelingenmeer als de Noordzee, op Zeeland Village is het mogelijk. Wandelen over het strand en watersporten op het Grevelingenmeer.

Lees meer
Port Greve

Op Port Greve is er het jaarrond veel te doen en te beleven. Een binnenzwembad, partijtje midgetgolf, wandelen en watersporten op het Grevelingenmeer.

Lees meer
Oasis Punt West

Punt-West is dé perfecte plek om tot rust te komen of om ten volle te genieten, van de vele watersportmogelijkheden rondom Ouddorp! Nagenieten doet u in de luxe villa’s!

Lees meer
Strandpark de Zeeuwse Kust

Geniet van de zilte zeelucht, de mooie stranden rondom Renesse en van de vele parkvoorzieningen. Voor het optimale strandgevoel kiest u voor een kusje Strandlodge.

Lees meer

Geen beoordelingen gevonden voor ECO Grevelingenstrand

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.