Efteling Bosrijk reviews

9,1
- 8 reviews
  • Algemene indruk
    9,1
  • Ligging
    9,3
  • Service
    9,1
  • Eten
    8,8
  • Bungalows
    9,1
  • Kindvriendelijk
    9,4
  • Prijs/kwaliteit
    8,8

Boek Efteling Bosrijk direct bij Efteling:

Beoordelingen voor Efteling Bosrijk

Heeft u Efteling Bosrijk bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
8
Nic Prudhomme
oudere_kinderen
11 april 2019
Beoordeling

Prachtig, ontspannend! Een aanrader voor zowel jong als ouder, met of zonder kinderen!

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    10
10
Thembi Huibregtse

25 april 2017
Beoordeling

Een magische, sprookjesachtige ervaring. Ons verblijf in een Landhuys appartement met 2 kleine kinderen was zo onvergetelijk voor allen dat we, ondanks de prijs, er dit jaar weer naar uitkijken en geen ander alternatief vinden, waar we allen zo fijn aan bod komen. Alles is in stijl een keurig geregeld, de sprookjessfeer komt terug in elk element , een pefecte combinatie van een fantastisch, maar druk pretpark en een oase van rust en nostalgie van bosrijk gelegen, in prachtige natuur. We hadden het rijk alleen in het heerlijke zwembad en Klaas Vaak zelf kwam de kinderen halen voor een laatste verhaaltje voor het slapen gaan…

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    10
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
9
Sila Fokke

4 december 2014
Beoordeling

Mooie bungalows: echt top ! Was flink duur maar werkelijk wel waard.
Treintje naar park pal voor de deur, dichtbij
zwembad en restaurant/pretplein etc…
Super qua ruime slaapkamers en badkamer etc.
Echt ook heel leuk qua Klaas Vaak slaapmutsen en boekje.
Het trommeltje qua koffie en thee ook voor volwassenen
een aangename traktatie !
We hebben werkelijk als prins en prinsessen geslapen !

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    10
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
10
Van loo

14 december 2013
Beoordeling

Alles tot op de puntjes verzorgd!Echt een aanrader! Huisjes heel gezellig en schoon. Park zeer geschikt voor jong en oud! Echt een sprookjesvakantie!

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    9
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    10
9
Sandra P

24 oktober 2011
Beoordeling

Gezellig,sfeervol,sprookjesachtig,knus.Wij zijn in de meivakantie van dit jaar geweest en hadden een appartement. Met ons 4e en dat was verder goed te doen wel weinig zitplaatsen, maar je bent er toch alleen in de avond. Eten vonden we verder prima,avondeten niet heel veel keuze. Maar het ontbijt erg lekker en ruime keuze en gezellig met oma en roodkapje! Wij gaan er zeker nog eens terug! Een geweldige sfeer!

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
9


22 oktober 2011
Beoordeling

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
9


7 augustus 2011
Beoordeling

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
9
Marjolein

28 november 2010
Beoordeling

Een erg leuk en gezellig park, vlakbij de Efteling. Bij aankomst in Bosrijk merk je gelijk dan het niet zomaar een vakantiepark is. Alles staat in het teken van Klaas Vaak, die in het zandkasteel woont, in het meer der dromen. Elke maandag, woensdag en vrijdag komt Klaas Vaak met de zandkabouters een verhaal vertellen. Als je in Bosrijk bent merk je niet dat de Efteling er vlak naast ligt, het is er stil en doordat er geen auto`s mogen rijden erg kindvriendelijk. Je mag alleen je spullen uitpakken of inladen bij het huis of appartement bij aankomst of vertrek. Je hebt een eethuis waar je kunt eten, je kan daar s ochtends een heerlijk ontbijtje halen en ’s avonds verse pizza. Een badhuys wat klein maar erg leuk bedacht is. De inrichting van de huisjes zijn erg mooi en de bedden zijn heel erg goed. Nadelen, de huisjes mogen iets schoner zijn, komt ook doordat de mensen zelf de borden etc. moeten schoonmaken. Ook mis je daardoor wel eens een beker of bestek.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.