EuroParcs Aan de Maas

Europarcs Aan de Maas, ligt zoals de naam al doet vermoeden, direct aan een zijtak van de Maas! Perfect dus voor water- en watersportliefhebbers. Of geniet u toch liever van de rust op het vakantiepark? Ook dat is mogelijk!

  • Volop waterrecreatie aan de Maas
  • Centraal gelegen in Nederland
  • Perfect om de Bommelerwaard de verkennen

Boek EuroParcs Aan de Maas direct bij EuroParcs:

EuroParcs Aan de Maas

Europarcs Aan de Maas, ligt zoals de naam al doet vermoeden, direct aan een zijtak van de Maas! Perfect dus voor water- en watersportliefhebbers. Suppen, kanoën of samen in een sloep om de Maas te verkennen. Maar ook een dagje Den Bosch kunnen we aanraden. Maak een tochtje over de binnendieze, winkelen en smul van een echte Bossche Bol. Bovendien ligt De Efteling ook vlakbij. Dus verras uw kinderen met een dagje Efteling!

Wat is er te doen op EuroParcs Aan de Maas?

Europarcs Aan de Maas is ook een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een rustig vakantiepark. WantEuroparcs Aan de Maas beschikt over nagenoeg geen voorzieningen. Ideaal, want u kunt zelf de drukte opzoeken. Zo kunt u samen lekker actief bezig zijn op en rond het water. Zwemmen en dolle in het binnenzwembad De Kreek. Bij mooi weerzijn ook de Zandmeren, op slechts tien fietsminuten vanaf EuroParcs Aan de Maas ideaal! Luieren en spelen op het zandstrand, zwemmen of maak een wandeling rondom het Zandmeer. Ook leuk huur een sloep en vaar de Maas op. Vraag erna bij de receptie!

Voldoende waterpret in de directe omgeving. Maar kinderen kunnen ook ravotten in de speeltuin. Zou u de omgeving willen verkennen, dan biedt de fietsverhuur uitkomst. De omgeving vanEuroparcs Aan de Maas is namelijk schitterend om op de fiets te verkennen. U verblijft namelijk in de Bommelerwaard. Een streek waar de invloed van het water, goed zichtbaar is in het landschap. Kronkelende dijken, uiterwaarden en knusse dorpjes bepalen hier het landschap. Bezoek op één van uw fietstochten ook zeker het indrukwekkende kasteel Ammersoyen.

Na een actief dagje is het heerlijk thuiskomen in een van de knusse chalets. De chalets zijn van alle moderne gemakken voorzien en door de grote glazen ramen krijgt u een heerlijk binnen-buiten gevoel! Alle bungalows zijn gelijkvloers en hebben een terras. Er is geen parkwinkel en ook een parkrestaurant is niet aanwezig. Maar in de omgeving zijn meer dan voldoende winkels- en eetgelegenheden. 

Het vakantiepark is nog volop in ontwikkeling. Europarcs doet er alles aan om eventuele overlast voor u als gast tot een minimum te beperken.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Vismogelijkheden
  • Speeltuin
  • Waterrecreatie

Plattegrond EuroParcs Aan de Maas

Bekijk hier de plattegrond van de EuroParcs Aan de Maas (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond EuroParcs Aan de Maas

Aanbiedingen

Vier uw zomervakantie bij EuroParcs

Kom genieten van de mooiste vakantie van het jaar, de zomervakantie! Lekker spelen in de zon, op het strand of in het bos. Plons in…

Naar aanbieding

Last minute genieten bij EuroParcs

Last minute op vakantie?  Grijp u uw kans om tegen een gunstig tarief uw vakantie te boeken bij EuroParcs. Wandelen door de bossen, uitwaaien op…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.