De Utrechtse Heuvelrug

EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug is een groen en gemoedelijk vakantiepark, waar u het jaarrond heerlijk vakantie kunt vieren. Duik de natuur van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in, zwemmen in het binnenzwembad of bij het naast gelegen strand van Henschotermeer.

  • Omgeven is door de natuur van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug
  • Zwemmen in het binnenzwembad en bij het strand van Henschotermeer
  • Wandelen en fietsen en de stad Utrecht bezoeken

Boek De Utrechtse Heuvelrug direct bij EuroParcs:

De Utrechtse Heuvelrug

EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug ligt in het dorpje Maarn, dat prachtig omgeven is door de natuur van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Hier wisselen bossen, heide en open vlaktes elkaar af en is de omgeving ideaal, om te voet of op de fiets te verkennen. Direct naast het vakantiepark, ligt ook het strand van Henschotermeer. In de zomer perfect om te zwemmen, maar u kunt ook heerlijk wandelen rondom het meer of over het langgerekte zandstrand. Zoekt u meer drukte? De stad Utrecht ligt op slechts 30 autominuten.

Wat is er te doen op EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug?

EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug is een groen en gemoedelijk vakantiepark, waar u het jaarrond heerlijk vakantie kunt vieren. Dolle waterpret is er in het binnenzwembad waar het water altijd rond de dertig graden celsius is. Heerlijk om baantjes te trekken, te spetteren met uw kinderen of om een (bal)spel te spelen in het water. Bovendien vindt u in het zwembad ook leuke waterattracties. Als het mooi weer is, is een bezoek aan hetstrand van Henschotermeer en echte aanrader.

Maar ook de speeltoestellen, de speeltuin en het animatieteam zorgen voor vermaak. Wilt u de mooie omgeving vanNationaal Park Utrechtse Heuvelrug ontdekken, huur dan een fiets bij de receptie. U kunt ook kiezen voor een E-chopper! U toert dan geluidloos door hetprachtige landschap. Breng tijdens een van de fiets- of e-chopper toers zeker een bezoekje aan Utrecht. Winkelen en een terrasje pikken, bezoek het Spoorwegmuseum en voor jonge kinderen is een bezoekje aan het Nijntjemuseum een hele belevenis.

Gezellig tafelen kan in het parkrestaurant, liever een snelle hap, dan biedt de snackbar uitkomst. U verblijft in chalets die mooi gelegen zijn in het groen, hierbij heeft u een ruime keuze aan diverse type vakantieverblijven van een knusse trekkershut tot een moderne Hackfort chalet, met een zalig terras. Lekker gemakkelijk is ook de mogelijkheid om in de vroege morgen verse broodjes af te halen.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Binnenzwembad

Horeca

  • Restaurant
  • Snackbar

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin(en)
  • Fietsverhuur
  • Beau & Bloem funclub

Plattegrond De Utrechtse Heuvelrug

Bekijk hier de plattegrond van de De Utrechtse Heuvelrug (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond De Utrechtse Heuvelrug

Aanbiedingen

Last minute genieten bij EuroParcs

Last minute op vakantie?  Grijp u uw kans om tegen een gunstig tarief uw vakantie te boeken bij EuroParcs. Wandelen door de bossen, uitwaaien op…

Naar aanbieding

Meivakantie bij EuroParcs

Geniet van het lentezonnetje tijdens de meivakantie en duik met uw gezin de natuur in! Dat kan perfect op de resorts van EuroParcs. Nadien is…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.