Heihaas reviews

8,5
- 14 reviews
  • Algemene indruk
    8,5
  • Ligging
    8,6
  • Service
    8,6
  • Eten
    7,6
  • Bungalows
    8,1
  • Kindvriendelijk
    8,5
  • Prijs/kwaliteit
    8,4

Boek Heihaas direct bij Landal Greenparks:

Beoordelingen voor Heihaas

Heeft u Heihaas bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
10
Hannie Lokhoff
Met partner
6 juli 2020
Beoordeling

Mijn man en ik zijn in december 45 jaar getrouwd. Omdat we geen kinderen hebben, hebben we bedacht om dit samen te gaan vieren, liefst voor een week in een huisje in Nederland.
Nadat ik na uren op Internet ‘verdwaald’ was, heb ik mijn nichtje gebeld. Zij en haar man gaan al jaren naar dit park, Heihaas. Daar zijn ze iedere keer zo lovend over dat ‘ons huisje in Putten’ bij mij was blijven hangen. Ik heb op de site gekeken en begreep meteen waarom zij zo enthousiast zijn: in de natuur, heerlijk rustig, met open haard (!) en alle voorzieningen die wij zoeken zijn aanwezig. Dus: in december gaan ook wij een week genieten van Heihaas in Putten.

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    10
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
8
w reus
oudere_kinderen
16 augustus 2018
Beoordeling

Prima als altijd. We komen vaker op verschillende parken van Landal.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
8
arina
partner
3 juli 2018
Beoordeling

Moeder en zus.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    8
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    5
8
s.a kamp

16 januari 2017
Beoordeling

Leuk park voor kinderen met zwembad en speeltuinen. Er wordt elke dag wat georganiseerd voor de kinderen: Sportdag, speurtocht, bingo en huifkartocht. Voor de kleintjes is er een bollo club.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    9
8
carolien de Leeuw

16 januari 2017
Beoordeling

Goed park. Lekker fietsen

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
7
Mirella Hoogendoorn

27 november 2014
Beoordeling

Vast adres voor de uitstapjes van opa en oma. Dit tot vreugde van de kleinkinderen! Mooi park in bosrijke omgeving. Vooral geschikt voor ouderen en gezinnen met kleine kinderen.

  • Algemene indruk
    7
  • Ligging
    6
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
9
A-spaargaren

29 mei 2014
Beoordeling

gewoon een perfect park.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    8
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
8
C. Verschoor

5 januari 2014
Beoordeling

Park ziet er netjes uit, rondom het huisje veel privacy en groen. Ligging is wat minder, ingeklemd tussen 2 wegen en een ander vakantiepark/camping en vlakbij bebouwing. De natuur in de buurt is wel mooi en vanuit het park kun je direct de natuur in wandelen. Grote minpunt was het bed: het matras was 1 grote kuil waardoor we zeer slecht geslapen hebben. En 1 dekbedovertrek zat een grote scheur in.
De patat uit de snackbar was helaas ook niet lekker.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    7
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    6
  • Bungalow
    5
  • Kindvriendelijk
    8
10
Rika Hermans

24 november 2013
Beoordeling

We hebben enorm genoten op Heihaas. De service, het eten, de omgeving, alles fantastisch. we komen graag nog eens terug.

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    10
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.