Camping Internationaal

Camping International is een rustige familiecamping, waarbij persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat. Spelen kan in de speelboerderij Pierewiet, knutselen op de techniekzolder of spetteren in het kleuterbad. Maar ook het strand ligt vlakbij. Ideaal!

 • Perfecte vakantie voor gezinnen met kleine kinderen
 • Leuke waterspeeltuin voor peuters en kleuters
 • Speelboerderij, techniekzolder, animatie en kindertheater

Vind de beste prijs voor: Camping Internationaal

Camping Internationaal

Camping Internationaal ligt in Nieuwvliet in Zeeuws-Vlaanderen. Een grensoverschrijdend uitstapje is zo gemaakt, bijvoorbeeld naar Brugge en Gent. Maar ook rondom Nieuwvliet is veel moois te bewonderen; verken het kunstdorp Groede of bezoek Breskens. Vanaf de camping fietst u binnen enkele minuten naar het strand. Aanraders voor uitstapjes met de kinderen zijn: een tochtje met de ferry naar Vlissingen en een bezoek aan de struisvogelboerderij Monnikenwerve in Sluis.

Wat is er te doen op camping Internationaal?

Camping Internationaal richt zich vooral op gezinnen met kleine kinderen. Zo is er voor de kleintjes volop waterpret te beleven in de waterspeeltuin. Dit is een kleuterbad van 30 cm diep met allerlei leuke waterspeeltoestellen. Voor nog meer waterpret bent u ook zo op het strand. Naast spelen in de uitrollende golven, zijn de kinderen ook uren zoet met zandkastelen bouwen en ravotten op het strand en in de duinen.

De topper van camping Internationaal is Speelboerderij Pierewiet. Deze speelboerderij staat garant voor outdoor én indoor speelplezier. Buiten is er een speeltuin met trampoline, luchtkussen, kabelbaan, skelterbaan en klimvuurtoren. In de schuur kunnen de kinderen volop klimmen en klauteren en is er een techniekzolder. Dierenliefhebbers zijn welkom om de dierenverzorgers te helpen, met het voeren van de dieren. Verder is er nog een speelweide, pannakooi, tennisbaan en fietsverhuur op camping Internationaal.

Begin de dag goed met verse broodjes van Bakkerij ’t Bakhuys. Na een dag vol speelplezier kunt u de honger stillen bij de frituur op camping Internationaal. In de nabije omgeving zijn ook goede restaurants te vinden, zoals restaurant ‘De Vijf Weeghen’ op 850 meter afstand. Of ga naar Grand Café Nieuwvliet om de hoek van de camping voor eenvoudige en betaalbare maaltijden. U kunt ook zelf koken, want zowel de chalets en vakantiehuizen als de tenthut die u op camping Internationaal kunt huren, zijn uitgerust met een keuken.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Waterspeeltuin (buiten)

Horeca

 • Snackbar
 • Parkwinkel

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Speeltuin
 • Sportveldje
 • Fietsverhuur
 • Indoorspeeltuin
 • Pannakooi

Plattegrond Camping Internationaal

Bekijk hier de plattegrond van de Camping Internationaal (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Camping Internationaal

Bekijk hier de plattegrond van de Camping Internationaal (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Camping Internationaal

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.