Kustpark Klein Poelland

Het knusse Kustpark Klein Poelland is een oase van rust in het bruisende Renesse. Hier kunt u tot rust komen en ligt het Noordzeestrand op slechts 5 kilometer. Luieren, uitwaaien en genieten van de natuurpracht en de Zeeuwse gezelligheid.

  • Vrijstaande bungalows met eigen terras en ruime tuin
  • Gratis toegang tot het zwemparadijs van Roompot Beach Resort
  • Tip: de attracties en shows van Deltapark Neeltje Jans

Boek Kustpark Klein Poelland direct bij Roompot:

Kustpark Klein Poelland

Kustpark Klein Poelland zal vanaf 9 januari gesloten worden voor een complete metamorfose. Deze verbouwing zal een jaar duren. Het vakantiepark is dus in 2023 niet boekbaar!

Kustpark Klein Poelland is gelegen op fietsafstand van het Noordzeestrand, in de badplaats Renesse. In deze prachtige Zeeuwse omgeving kunt u uren wandelen door de duinen en genieten van de schitterende vergezichten over de Noordzee. Bovendien heeft Zeeland ook de meeste zonuren van Nederland. Ideaal voor strandliefhebbers! Bezoek ook het historische stadje Zierikzee en Haamstede met tal van leuke winkels, terrasjes en de rood-witte vuurtoren ‘Westerlichttoren’.

Wat is er te doen op Kustpark Klein Poelland?

Het knusse en betaalbare Kustpark Klein Poelland is een oase van rust in het bruisende Renesse. Hier kunt u heerlijk tot rust komen en ligt het Noordzeestrand op slechts 5 kilometer. Op het Noordzeestrand kunt u het jaarrond vakantie vieren. Wandelen in de duinen en uitwaaien bij een stevige westenwind. Bij mooi weer lekker languit op een dekentje in de zon. Terwijl uw kinderen zwemmen in de Noordzee en zandtaartjes bakken in het zand. Heerlijk! Wist u trouwens dat Zeeland de meeste zon uren krijgt van Nederland? Ideaal voor zon- en strandliefhebbers.

Maar Kustpark Klein Poelland is ook een heerlijk adresje om volledig tot rust te komen. Voor kinderen is er een speeltuintje en een sportveldje. Verder zijn er geen voorzieningen, waardoor het knusse karakter van Kustpark Klein Poelland nog beter tot zijn recht komt. Klein Poelland heeft ook geen zwembad, als u wilt zwemmen, dan kunt u gratis zwemmen in het zwembad van Roompot Beach Resort (24 km). Vraag erna bij de receptie. Tevens kunt u hier fietsen huren om de omgeving te verkennen.

Kustpark Klein Poelland heeft geen eetgelegenheid. Maar in de omgeving liggen meer dan voldoende stadjes, Renesse ligt op fiets afstand en Nieuw-Haamstede op 8 kilometer. Hier vindt u winkels, restaurants en terrasjes. Of wat dacht u van een strandpaviljoen aan het Noordzeestrand? U bent tenslotte op vakantie! Uiteraard beschikt Klein Poelland over comfortabele en vrijstaande vakantiebungalows.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Minimarkt

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Fietsenverhuur
  • Sport-/ speelveld(en)
  • Speeltuin

Plattegrond Kustpark Klein Poelland

Bekijk hier de plattegrond van de Kustpark Klein Poelland (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Kustpark Klein Poelland

Omgeving

Kustpark Klein Poelland is gelegen in Renesse. In Renesse is meer dan genoeg te beleven. Met een bruisend nachtleven en een scala aan restaurants en cafés zult u zich hier uitstekend vermaken. Renesse ligt centraal aan het 21 kilometer lange strand, waar u maar liefst 14 strandpaviljoens vindt. Ook in de winterperiodes zijn er enkele geopend.

Aanbiedingen

Last-minute weg met Roompot

Check hier de laatste plekjes voor de komende vier weken. Fijne bestemmingen in Nederland waar u morgen al van een heerlijke vakantie kunt genieten om…

Naar aanbieding

Kom deze zomer tot rust bij Roompot

Vier uw zomervakantie op een van de fijne Roompot vakantieparken. Of u ruimte, natuur of juist een actieve vakantie zoekt, er is voor elk wat…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.