Landgoed Aerwinkel reviews

8,8
- 10 reviews
  • Algemene indruk
    8,8
  • Ligging
    9,2
  • Service
    9,2
  • Eten
    7,8
  • Bungalows
    8,1
  • Kindvriendelijk
    7,9
  • Prijs/kwaliteit
    8,9

Boek Landgoed Aerwinkel direct bij Landal Greenparks:

Beoordelingen voor Landgoed Aerwinkel

Heeft u Landgoed Aerwinkel bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
8
w.J.L.A.C.M. Verweij
Met partner
8 september 2020
Beoordeling

Zeer goed gelegen en zeer rustig. In de omgeving kan men alle kanten op. De bungalows zijn goed. Het personeel is behulpzaam. Dit park kan ik aanbevelen.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    10
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    9
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    9
10
hannelore
partner
15 augustus 2018
Beoordeling

het is daar zo mooi en rustig, zou daar graag weer heen gaan.

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    10
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
10
hannelore
partner
18 juli 2018
Beoordeling

Is een heel mooi en schoon park.

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    10
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
9
E.J.van Ham
Met partner
16 juli 2018
Beoordeling

Geweldig park. Schoon en opgeruimd. Prachtig huis erg schoon. Mooie omgeving. Geweldige week gehad.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    8
7
yvonne
jonge_kinderen
24 mei 2018
Beoordeling

Positief: Mooi park, fijn huisje en veel plaats rondom het huisje. Goed beeld op tv en een goede douche.
Minder positief: Bij aankomst 1 setje beddengoed te weinig, wel voor betaald. Ik was er samen met mijn moeder en mijn zoontje en we hadden allemaal een eigen kamer. Ze gingen er vanuit dat er een stelletje kwam met kind. Dus vandaar een set beddengoed te weinig. De volgende dag dit gemeld en alsnog een setje beddengoed gekregen. Volgens hen werken ze sinds kort met een nieuw systeem.
Ik zou denken, check effe wie er komt. Want er komen op het park niet per definitie stelletjes.
Minder positief: Er stond op de website dat ons type huisje 6DL een ligbad zou hebben. Wilde je een douche, moest je dat expliciet doorgeven. Wij wilden graag een bad voor mijn zoontje van bijna 2 die gek is op badderen. Maar helaas zat er in ons huisje geen bad. Erg jammer, wel betalen voor hetgeen je denkt te krijgen. Zaten we dan met onze spulletjes voor in bad die we hadden meegenomen. Dus de info op de website klopt niet.

  • Algemene indruk
    7
  • Ligging
    7
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    7
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    8
9
Wiep van der Zee

22 maart 2017
Beoordeling

Een heerlijk park, geweldige gastvrijheid, behulpzaam personeel. Altijd heerlijk om daar te zijn.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
9
Vrancken Anita

24 november 2013
Beoordeling

Prachtig park dichtbij huis niet ver niet duur. Wij komen beslist terug

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
9


5 juli 2011
Beoordeling

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
8


13 maart 2011
Beoordeling

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.