Marina Beach reviews

7,8
- 8 reviews
  • Algemene indruk
    7,8
  • Ligging
    8,4
  • Service
    7,0
  • Eten
    6,9
  • Bungalows
    7,4
  • Kindvriendelijk
    8,5
  • Prijs/kwaliteit
    8,5

Boek Marina Beach direct bij Oostappen:

Beoordelingen voor Marina Beach

Heeft u Marina Beach bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
8
Thijs
jonge_kinderen
23 januari 2019
Beoordeling

Marina Beach is een prachtig groot park dat wat vernieuwd moet worden. Maar ik heb gezien dat ze het één en ander aan het vernieuwen zijn. Ik hoop dat ze zo door doen, want ik wil graag terugkomen.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    7
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    10
8
Carlo
jonge_kinderen
23 augustus 2018
Beoordeling

Prachtig park!
Veel slechte reacties gelezen over marina beach, maar ik zie dat ze er goed aan werken om alles terug op punt te zetten. Rome is niet op 1 dag gebouwd. Maar wat het park te bieden heeft voor de kinderen is super! Treintje die dagelijks in het park rond rijden. Leuke animatie programmas. Enorme binnen- en buitenspeeltuinen voor de kids. Gezellige terrasjes met muziek. Vooral s’avonds leuke sfeer! Ook het meer is zalig om te ontspannen zowel voor een wandeling als vissen of watersport. De studenten moeten misschien wel beter opgeleid worden, zodat ze op een vraag zelf kunnen antwoorden. Maar van zo’n mooi park is echt iets van te maken!

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    7
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    10
8
E. Vels
Met jonge kinderen
5 november 2017
Beoordeling

Met name de horeca kon beter, er was weinig personeel en ze waren niet kindvriendelijk, met name omdat ze geen geld konden wisselen en we enorm lang moesten wachten. De accomodatie was wat je van het geld kon verwachten en de ligging was prima.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    5
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    5
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    6
8
SUBMIT
oudere_kinderen
3 november 2017
Beoordeling

Gewoon TOP.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    10
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
8
Hendrik Schippers

18 oktober 2017
Beoordeling

Zo’n uniek park aan de Oosterschelde: dat vraagt na 2x opnieuw om terug te komen! Inmiddels hebben wij onze 3 kinderen en kleinkinderen ook warm gemaakt. Komen we met z’n allen. Gezellig, heit en mem/pake en beppe betalen. Prima hoor. Wanneer? Liefst snel!

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
8
Barbara van Helmond

2 oktober 2017
Beoordeling

Super Park

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
7
F. Evers

22 april 2017
Beoordeling

Fijn park waar kinderen zich niet zullen vervelen. Niet bepaald luxe, maar alles dat je nodig hebt, is er en voor dat geld is het helemaal prima, wij komen er al jaren.

  • Algemene indruk
    7
  • Ligging
    7
  • Service
    6
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    8
7
Jolanda van der Pol

20 maart 2017
Beoordeling

We zijn hier een midweek geweest met onze buitenlandse gastkinderen en ik kan wel zeggen het was 1 GROOT feest, want ze vragen of we nog eens mogen gaan. Heerlijk gezwommen, knus en gezellig was de caravan & inrichting. Totaal geen last gehad van de COA op het terrein … iedereen was even aardig en dat maakt een vakantie kort of lang erg plezier … dus fijn! 😉

  • Algemene indruk
    7
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    7
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    10

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.