Marveld Recreatie reviews

9,2
- 17 reviews
  • Algemene indruk
    9,2
  • Ligging
    9,2
  • Service
    9,0
  • Eten
    6,7
  • Bungalows
    9,2
  • Kindvriendelijk
    8,5
  • Prijs/kwaliteit
    9,1

Vind de beste prijs voor: Marveld Recreatie

Beoordelingen voor Marveld Recreatie

Heeft u Marveld Recreatie bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
10
jordi
Met partner
22 mei 2021
Beoordeling

Meerdere keren geweest, altijd fijn daar.
Netjes en verzorgd park en huisjes!!!

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    10
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
8
Fam. Greven
Met oudere kinderen
27 augustus 2020
Beoordeling

Alles is aanwezig, jonge kinderen maar ook de oudere jeugd vermaken zich hier prima. Zwemmen, bowlen, vissen en kanoën. Allemaal leuke dingen om te doen of gewoon heerlijk rondslenteren over het park en kijken wat je tegenkomt. Er gebeurd altijd wel wat. Voor ons is het echt nostalgie. Vroeger gestaan met stacaravan en zo af en toe gaan we weer eens terug om dat gevoel terug te halen. Hoewel er veel verandert is, voelt het nog steeds vertrouwd.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    7
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    7
10
Andre van den Heuvel
jonge_kinderen
24 juli 2018
Beoordeling

Het was geweldig

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    10
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
8
Mario
Met oudere kinderen
8 februari 2018
Beoordeling

Mooi centraal gelegen om Gelderland te ontdekken. Ook niet ver gelegen van Winterswijk, Arnhem en om niet te vergeten Xanten Am Rhein (kon me dit nog herinneren van Suske & Wiske boeken uit vervlogen tijd). We vonden alles TOP!

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    7
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
9
Ria Poots

16 april 2017
Beoordeling

Heel leuk en fijn verblijf gehad, mooi en schoon park heel gastvrij, mooie en schone bungalows. Super. Met vier personen geweest.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
10
kane schrijvers

15 juli 2016
Beoordeling

Marveld is een heel leuk park met een heel luxe hotel en hele luxe kamers. In het prive zwembad had ik heel erg naar mijn zin.
Kinderen vermaken zich daar echt met het recreatieteam en Pleun en Teun. ik ben er vorige week nog geweest in het hotel. in het park is ook een heel leuk zwembad met mijn lievelingsglijbaan, de crazy cone en de andere glijbanen en het eten is heerlijk, ik geef jullie voor alles een 10+.

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    10
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
8
anna mulder

15 januari 2014
Beoordeling

Geweldig mooi park voor jong en oud, de kinderen kunnen zich hier prima vermaken. Wij gaan hier vaak heen met kinderen en kleinkinderen met verjaardagen en om de 5 jaar op onze trouwdag

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    8
9
tausch van breugel

27 februari 2012
Beoordeling

In een woord geweldig

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    10
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
9


8 oktober 2011
Beoordeling

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    8
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.