Middelfart

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

Landal Middelfart ligt op Funen, in het hart van Denemarken. Ideaal voor uitstapjes naar Legoland en Odense. Spring op de fiets, ga wandelen en ook watersportmogelijkheden zijn er volop! Nadien geniet u in uw bungalow of duik in het binnenzwembad.

middelfart-9
middelfart-8
middelfart-bungalow
middelfart-1
middelfart-accommodaties-a
middelfart-7
middelfart-5

Middelfart

Landal Middelfart ligt op Funen, in het hart van Denemarken. Kenmerkend voor Funen zijn de glooiende heuvels, de prachtige stranden, de ruimte en de rust. Ideaal voor water- en natuurliefhebbers. Maar Funen is ook perfect voor fietsliefhebbers. Het eiland heeft namelijk een uitstekend fietsnetwerk. Bezoek de stad Odense, de geboorte stad van Hans Christian Andersen. Leuk voor kinderen is een bezoekje aan Legoland en voor wie durft, maakt een wandeling over de 60 meter hoge Beltbrug.

Wat te doen op Landal Middelfart 

U kunt het jaarrond heerlijk zwemmen op Landal Middelfart! Of het nu warm of koud is, in het binnenzwembad is het altijd warm. Baantjes trekken en samen spetteren. Natuurlijk is er voor de jongste gasten een veilig peuterbad. In de zomermaanden is ook het buitenzwembad geopend en kunt u zwemmen. Bovendien staan rondom het buitenzwembad ligbedden. Ideaal om te genieten van de (warme) zon en om uw kinderen in het oog te houden. 

Bent u graag lekker sportief buiten bezig, dan is Landal Middelfart een uitstekende keuze. Ga met uw kinderen op ontdekkingstocht tijdens een speurtocht, bezoek de creatieve werkplaats en ga ravotten in de speeltuin. Gezellig is ook een partijtje midgetgolf of voetbal. Wilt u het eiland Funen ontdekken, spring dan op de fiets, die u kunt huren op Landal Middelfart. Of wat dacht u van kanoën of kajakken op de Fænøsund en op walvissafari in de Kleine Belt? Voldoende vermaak dus!

Vakantiepark Landal Middelfart is een gezellig en kleinschalig vakantiepark, dan niet over een parkrestaurant beschikt!. Maar dat is geen probleem, want u kunt prima koken in uw eigen bungalow of schuif aan in een van de vele restaurants in de omgeving. Bij de receptie geven ze u graag wat tips. U verblijft in vrijstaande bungalows, die zijn ingericht in de typische Scandinavische stijl. 

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

 • Binnen-en buitenzwembad

Horeca

 • Niet aanwezig

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Creatieve werkplaats
 • Speeltuin
 • Airtrampoline
 • Kampvuurplaats
 • Midgetgolfbaan
 • Petanque
 • Voetbalveld
 • Fietsverhuur

Bungalowparken nabij Middelfart

Geen beoordelingen gevonden voor Middelfart

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.

Tip! Altijd flexibel boeken bij Landal GreenParks

Bij Landal proberen ze het u zo makkelijk en flexibel mogelijk te maken. Zeker in deze tijd! Daarom biedt Landal u de mogelijkheid om, gratis annuleren binnen 14 dagen, gratis omboeken, later betalen en betalen in termijnen.

Info & boeken