Miggelenberg reviews

8,5
- 32 reviews
  • Algemene indruk
    8,5
  • Ligging
    9,2
  • Service
    8,8
  • Eten
    8,3
  • Bungalows
    8,4
  • Kindvriendelijk
    8,8
  • Prijs/kwaliteit
    8,4

Boek Miggelenberg direct bij Landal Greenparks:

Beoordelingen voor Miggelenberg

Heeft u Miggelenberg bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
8
Geertje Vermeulen
oudere_kinderen
26 februari 2019
Beoordeling

We gaan al een paar jaar achtereen met onze trouwdag een weekend weg met onze kinderen en sinds 2 jaar ook met onze kleinzoon.
Dit jaar naar de Miggelenberg. Bij aankomst hadden we een extra verrassing ipv een 6 pers luxe kregen we een 8 persoons.
Dubbel genieten.
Volgend jaar zeker weer een Landal park. En nog 1 kleinkind erbij.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    4
  • Kindvriendelijk
    8
9
Dianne van Vugt
oudere_kinderen
17 september 2018
Beoordeling

Miggelenberg is een erg mooi ruim groen park. Prachtige natuur te bezoeken vanaf het park…superfijn park

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    9
9
Jacqueline Jansen
partner
3 juli 2018
Beoordeling

Zijn al een paar keer te gast geweest in dit park. Wij vonden het geweldig, wat een rust en wat hebben wij veel verschillende vogels en eekhoorntjes gezien vanuit ons huisje. Was gewoon top.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
8
I.J. van Pommeren
jonge_kinderen
2 juli 2018
Beoordeling

Het is voor ons als gezin, een geweldige vakantie. Al vele malen het park bezocht, echt een top park, ligt lekker verscholen in het bos.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    10
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    9
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    10
9
sylvana aartsen

20 mei 2017
Beoordeling

Superleuk vakantiepark !!

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    8
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    9
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    10
9
H.Nomden

30 maart 2017
Beoordeling

Een prachtig gelegen park vrij van verkeerslawaai van nabij gelegen wegen. De huisjes hebben voldoende privacy en zijn door het hoogteverschil op het park ook mooi gelegen.Schoon park, en je loopt zo het bos in, mooie aangegeven wandelroutes. Zwembad wel wat klein en mn geschikt voor kinderen. Diverse leuke speeltuintjes verspreid over het terrein. Leuke parkwinkel welke na de verbouwing best een ruime sortering heeft en s’morgens vers gebakken broodjes. Uiteraard wel wat duurder dan de normale supermarkt. Goed restaurant, bar en atrium. Kortom echt een aanrader dit park!

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    11
  • Kindvriendelijk
    9
8
B.C. van Toledo

15 maart 2017
Beoordeling

Mijn man en ik komen al vele jaren bij Landal en hebben al heel wat parken bezocht en zijn altijd tevreden over de service van de parken en nu gaan we voor het eerst naar Heihaas toe, we zijn heel benieuwd of we daar net zo’n prettige vakantie krijgen als we gewend zijn.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    11
  • Kindvriendelijk
    8
8
Ans Sijtsma

7 maart 2017
Beoordeling

Mooi park in een prachtig bosgebied. Huisjes mooi en schoon.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
9
Patrick van den Boogaart

7 maart 2017
Beoordeling

We hebben dit park al 2x mogen bezoeken met onze kinderen. Die vonden het geweldig (wij natuurlijk ook). Ligging van het park is uitstekend, ook om uitstapjes te ondernemen, en dat hebben natuurlijk gedaan. we zijn zeer gesteld op de pracht van Veluwe. We hebben al diverse parken mogen bezoeken, maar kan gerust zeggen dat park Miggelenberg in de top van ons lijst staat van leukste parken en dat vinden onze kinderen ook (zeker met Bollo de beer in de buurt).

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.