Miggelenberg reviews

8,5
- 11 reviews
  • Algemene indruk
    8,5
  • Ligging
    9,5
  • Service
    9,1
  • Eten
    8,2
  • Bungalows
    8,4
  • Kindvriendelijk
    8,8
  • Prijs/kwaliteit
    8,5

Boek Miggelenberg direct bij Landal Greenparks:

Beoordelingen voor Miggelenberg

Heeft u Miggelenberg bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
8
Geertje Vermeulen
oudere kinderen
26 februari 2019

Gebruiker geverifieerd
(deelname winactie)

Beoordeling

We gaan al een paar jaar achtereen met onze trouwdag een weekend weg met onze kinderen en sinds 2 jaar ook met onze kleinzoon.
Dit jaar naar de Miggelenberg. Bij aankomst hadden we een extra verrassing ipv een 6 pers luxe kregen we een 8 persoons.
Dubbel genieten.
Volgend jaar zeker weer een Landal park. En nog 1 kleinkind erbij.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    4
  • Kindvriendelijk
    8
9
Dianne van Vugt
oudere kinderen
17 september 2018

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

Miggelenberg is een erg mooi ruim groen park. Prachtige natuur te bezoeken vanaf het park…superfijn park

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    9
9
Jacqueline Jansen
partner
3 juli 2018

Gebruiker geverifieerd
(deelname winactie)

Beoordeling

Zijn al een paar keer te gast geweest in dit park. Wij vonden het geweldig, wat een rust en wat hebben wij veel verschillende vogels en eekhoorntjes gezien vanuit ons huisje. Was gewoon top.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
9
H.Nomden

30 maart 2017

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

Een prachtig gelegen park vrij van verkeerslawaai van nabij gelegen wegen. De huisjes hebben voldoende privacy en zijn door het hoogteverschil op het park ook mooi gelegen.Schoon park, en je loopt zo het bos in, mooie aangegeven wandelroutes. Zwembad wel wat klein en mn geschikt voor kinderen. Diverse leuke speeltuintjes verspreid over het terrein. Leuke parkwinkel welke na de verbouwing best een ruime sortering heeft en s’morgens vers gebakken broodjes. Uiteraard wel wat duurder dan de normale supermarkt. Goed restaurant, bar en atrium. Kortom echt een aanrader dit park!

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    11
  • Kindvriendelijk
    9
9
Patrick van den Boogaart

7 maart 2017

Gebruiker geverifieerd
(deelname winactie)

Beoordeling

We hebben dit park al 2x mogen bezoeken met onze kinderen. Die vonden het geweldig (wij natuurlijk ook). Ligging van het park is uitstekend, ook om uitstapjes te ondernemen, en dat hebben natuurlijk gedaan. we zijn zeer gesteld op de pracht van Veluwe. We hebben al diverse parken mogen bezoeken, maar kan gerust zeggen dat park Miggelenberg in de top van ons lijst staat van leukste parken en dat vinden onze kinderen ook (zeker met Bollo de beer in de buurt).

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
8
M. De Meer

27 februari 2017

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

Landal Miggelenberg is een vrij kleinschalig park op de Veluwe. De huisjes liggen in het bos. Een deel van het park is vernieuwd. Hier bevinden zich ruime, zeer comfortabele 8,10 en 12 persoons huizen. Deze huizen hebben iets minder ’tuin’ en ruimte om zich heen dan de oudere huisjes. Alle oudere huisjes hebben een vernieuwd interieur. Het park is leuk voor kleinere kinderen tot een jaar of 7/8. Voor oudere kinderen is er minder te doen, hoewel wandelen, zwemmen en fietsen prima kan. Voor de kleintjes is er een bolloclub, een ballenbak en indoor speelplaats van ongeveer 3 bij 5 meter.
De grote patio wordt dit jaar verbouwd en ook het restaurant wordt ‘onder handen genomen’. Dit mag ook allemaal wel wat moderner. Het personeel bij de receptie en in het restaurant is zeer behulpzaam en vriendelijk voor de kinderen. Service in het restaurant is goed. Mijn hoofdgerecht het was niet opgegeten en desgevraagd gaf ik aan dat het niet zo smakelijk was. Er werd navraag gedaan in de keuken en het gerecht hoefde biet betaald te worden. Het park is met oud en nieuw vuurwerkvrij. Er zijn veel honden op het park.mvoor avontuurlijke gezinnen is er een comfortabele boomhut (max 4 personen). De miggelenberg is een prettig park met een open beschaafde sfeer. Het komt niet luxe over, maar comfortabel en ontspannen.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    8
9
M. Waverijn-Mok

27 februari 2017

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

We hadden hier een familie weekend in september 2016. We verbleven in een nieuwe 8 persoons bungalow die van alle gemakken voorzien was. Een prachtig bosrijk park vlak aan de Hoge Veluwe.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    9
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
9
Harry Ridderbos

23 februari 2017

Gebruiker geverifieerd
(deelname winactie)

Beoordeling

Een schitterend park om met kinderen je vakantie te vieren. Er zijn zeer behulpzame mensen, die je met alles wel willen helpen. Bovendien zit je vlakbij goede uitgaansmogelijkheden, denk aan Open luchtmuseum, apenheul, Julianatoren. Geen zin in pretparken met de kinderen, dan kun je er heerlijk wandelen en fietsen en de ingang van het Nationaal Park de Hoge Veluwe is om de hoek.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    10
8
kitty meinders

1 februari 2017

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

Ik ben hier met mijn partner geweest in de herfst. Geweldig mooi opgezet park midden in het bos. Prachting luxe huisje met sauna/zonnebank en bubbelbad. Dit bad had wel iets groter mogen zijn. We hebben een heerlijke ontspannen week gehad. Het eten in het restaurant vonden wij niet de juiste prijs-kwaliteit verhouding hebben. Ook het eten zelf vonden we niet echt lekker. Maar smaken verschillen.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    8
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    9
8
Herman Buitendijk

1 februari 2017

Gebruiker geverifieerd
(deelname winactie)

Beoordeling

Miggelenberg is een heel leuk park aan de rand van het bos. Met een prima restaurant. Vriendelijk personeel. Bungalow(s) van alle gemakken voorzien. En redelijke prijs/kwaliteit verhouding.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    9
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.