Boomhut op Landal Miggelenberg

Kenmerken: ,

Dit tree house is perfect voor een avontuurlijke en onvergetelijke familievakantie, waar u en uw kinderen nog lang aan terug zullen denken.

Wow …zoekt u een te gekke accommodatie, waar u en uw kinderen nog lang aan terug zullen denken, dan is deze boomhut of ook wel tree house genoemd – wat u zoekt! Zoals de naam al doet vermoeden is het een boomhut, maar dan wel een super-de-luxe boomhut, waar het u aan niets ontbreekt! Reserveert u een verblijf in deze boomhut dan heeft u uiteraard gratis toegang tot alle voorzieningen van Landal Miggelenberg, want op dit Landal park staat het tree house! Zo is er een restaurant met bowlingbaan, een tokkelbaan, een waterspeelplaats, een avonturehof en een binnenzwembad. Ook een animatieteam ontbreekt niet!

Voor een onvergetelijke familievakantie

De boomhut torent hoog boven de omgeving uit, want het tree house staat op palen op een hoogte van drie meter. Hierdoor krijgt u een prachtig uitzicht over de omgeving en de bossen. U bereikt het tree house per trap en naar beneden kan via de glijbaan aan het terras. De inrichting is trendy en overal komen de houtstructuren terug! Ook aan comfort geen gebrek, een complete en luxe keuken, een gezellige huiskamer met open haard en flatscreen-tv, twee slaapkamers, een badkamer en een terras met meubilair. Niet onbelangrijk, de wifi is gratis. Goed om te melde: De boomhut is ongekend populair en wordt al maanden vooruit geboekt. Heeft u interesse, boek dan op tijd!

BOEK DEZE BUNGALOW