Wow … deze boomhut op Miggelenberg is gaaf!

Deze boomhut is perfect voor een avontuurlijke en onvergetelijke familievakantie, waar u en uw kinderen nog lang aan terug zullen denken.

De boomhut torent hoog boven de omgeving uit, want het tree house staat op palen op een hoogte van drie meter. Hierdoor krijgt u een prachtig uitzicht over de omgeving en de bossen. U bereikt het tree house per trap en naar beneden kan via de glijbaan aan het terras. De inrichting is trendy en overal komen de houtstructuren terug! Ook aan comfort geen gebrek, een complete en luxe keuken, een gezellige huiskamer met open haard en flatscreen-tv, twee slaapkamers, een badkamer en een terras met meubilair. Niet onbelangrijk, de wifi is gratis. Goed om te melde: De boomhut is ongekend populair en wordt al maanden vooruit geboekt. Heeft u interesse, boek dan op tijd!

U kunt genieten van:

  • Glijbaan vanaf het terras
  • Sfeervol en compleet ingericht
  • Gelegen op 3 meter boven de grond

Reserveert u een verblijf in deze boomhut dan heeft u gratis toegang tot alle voorzieningen van Landal Miggelenberg, want op dit Landal park staat het tree house! Er is een restaurant met bowlingbaan, een tokkelbaan, een waterspeelplaats, een avonturehof en een binnenzwembad. Ook een animatieteam ontbreekt niet!

BOEK HIER DE BOOMHUT

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.