Landal Mont Royal reviews

8,3
- 18 reviews
  • Algemene indruk
    8,3
  • Ligging
    9,3
  • Service
    7,7
  • Eten
    8,0
  • Bungalows
    6,7
  • Kindvriendelijk
    8,4
  • Prijs/kwaliteit
    8,3

Boek Landal Mont Royal direct bij Landal Greenparks:

Beoordelingen voor Landal Mont Royal

Heeft u Landal Mont Royal bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
10
JDW Van Voorst
partner
13 maart 2019
Beoordeling

Super gezellig park met een gezellig restaurant. Erg vriendelijke medewerkers bij de receptie en parkwinkel. De huizen zijn leuk ingericht en van alle gemakken voorzien. Wij gaan al jaren naar Mont Royal! We zijn elke jaar weer erg enthousiast over die park!

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    10
8
jacques waegebaert

19 oktober 2017
Beoordeling

Goede prijs/kwaliteit.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    5
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
8
Ad Goedhart

8 oktober 2017
Beoordeling

Prima park. Hier vind je ook veel rust. Zeer nette huisjes.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    10
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    7
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    8
8
L. van Rhijn

5 maart 2017
Beoordeling

Wij zaten in een 10-persoonshuis met een prachtig uitzicht over de Moezel! Het was een fijn, mooi opgezet huis. Nadeel dat het erg gehorig was en er zat een relatief klein terras bij het huisje vanwege het hoogte verschil op het park. Met kleine kinderen is het hoogte verschil niet altijd even praktisch. Het eten in het restaurant was erg goed en je kan er heerlijk op het terras een drankje drinken met een waanzinnig uitzicht!

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    9
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    7
8
Bouwina

6 februari 2017
Beoordeling

Mooi park, mooi uitzicht, erg genoten.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    8
9
jhc de Dooy

25 januari 2017
Beoordeling

Geweldig mooie ligging, als ik een break wil, kijk ik altijd eerst bij Mont Royal, helemaal verliefd op de omgeving en verre uitzichten !!!!

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    10
9
M de Bruijne

13 januari 2017
Beoordeling

Vanuit Nederland mooie afstand, de omgeving is indrukwekkend. Het park is ronduit heerlijk. We kijken er met groot plezier op terug!!

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
8
gj.Ordelman-Bosma

10 januari 2014
Beoordeling

Mooi park ligt prachtig + mooie omgeving. met fijn zwembad en niet te druk. huizen met mooi uitzicht. In het restaurant kunje heerlijk eten en ook de gourmet is een aanrader. een arrangement is ook erg leuk ,naar wijnboer, gezellig eten, koffie met gebak wij hebben erg genoten. wij willen graag nog een keer komen maar mijn man heeft een verhoogd toilet nodig + bed en het huis moet zo ruim zijn dat je je goed met rollator kunt bewegen.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    9
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    7
9
Ger heus

9 januari 2014
Beoordeling

Mooi kind vriendelijk vakantie park. Voor jong en oud.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    8

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.