Natur-ferienpark

Vanaf uw bungalow op Natur-ferienpark wandelt u zo de mooie natuur in. Er zijn geen voorzieningen. Hierdoor is het de perfecte plek om tot rust te komen. Bezoek ook de stadjes Nieheim, Paderborn en Detmold.

  • Mooie ruime bungalows
  • Gelegen in het Teutoburgerwoud
  • Perfect om de drukte van het stadsleven te ontvluchten

Vind de beste prijs voor: Natur-ferienpark

Natur-ferienpark

Het gemoedelijke Natuur-ferienpark ligt in Nieheim, een dorpje in het Teutoburgerwoud. Het is een perfecte keuze voor wie wil ontsnappen aan de drukte van het stadsleven. Hier wordt u omarmd door bossen, glooiende heuvels en charmante dorpjes. Ideaal dus voor een vakantie in de natuur. Vergeet ook niet Nieheim te bezoeken. Een typisch Duits dorpje met prachtige vakwerkhuizen, bezoek het Duitse Kaasmuseum en het Nieheimer Biermuseum voor een culturele ervaring.

Wat is er te doen op Natur-ferienpark?

Natuur-ferienpark is een gemoedelijk en rustig vakantiepark waar u prima tot rust kunt komen. U wandelt vanuit uw bungalow zo de prachtige omgeving in. Kinderen kunnen spelen in de kleine speeltuin en op het sportveldje. Verder zijn er geen voorzieningen op Natur-ferienpark. Hierdoor is het de perfecte plek om tot rust te komen en te genieten van de schoonheid van het Teutoburgerwoud.

Zoekt u vertier, dan moet u eropuit. Wat dacht u van Paderborn? Een stad met een prachtige dom en een mooie oude binnenstad. Ook Detmold ligt op korte afstand en heeft een aantal interessante bezienswaardigheden, waaronder het openluchtmuseum Detmold, wat het grootste openluchtmuseum van Duitsland is. Ook Slot Corvey in Höxter, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, ligt nabij. In de voormalige benedictijner abdij kunt u een rondleiding krijgen. Maar vergeet ook niet om de natuur van het Teutoburgerwoud te ontdekken.

U verblijft in ruime en sfeervolle vakantiehuizen, die vooral door het gebruik van veel houten elementen direct een fijn vakantiegevoel geven. Als u op zoek bent naar een rustig vakantieadres in het Teutoburgerwoud, dan is Natur-ferienpark een prima keuze.

Voorzieningen

Zwembad/Ontspanning

  • Geen zwembad

Horeca

  • Broodjesservice

Algemeen

  • Receptie
  • Huisdieren toegestaan

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Sportveld

Plattegrond Natur-ferienpark

Bekijk hier de plattegrond van de Natur-ferienpark (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Natur-ferienpark

Omgeving

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.