Parc Sandur reviews

8,6
- 10 reviews
  • Algemene indruk
    8,6
  • Ligging
    8,8
  • Service
    8,7
  • Eten
    8,0
  • Bungalows
    9,2
  • Kindvriendelijk
    8,7
  • Prijs/kwaliteit
    8,7

Boek Parc Sandur direct bij Center Parcs:

Beoordelingen voor Parc Sandur

Heeft u Parc Sandur bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
8
de vocht. h.a.j.
Met partner
18 augustus 2020
Beoordeling

Het park is mooi en rustig. Het vele groen op het park vinden we heerlijk en wordt het groen ook goed onderhouden. De parkwinkel is een aanvulling voor het park, zeker voor oudere om boodschappen te doen. Prima park, we komen er graag.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    8
8
arend ballast
partner
31 juli 2018
Beoordeling

Ik ben er 6 keer geweest. Mooi zwembad, supermarkt en mooi viswater. Soms een zanger of zangeres, lekker eten. Wij zijn in juni nog geweest. Prachtig park voor iedereen aan te raden.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
9
Henny van der Post

11 mei 2017
Beoordeling

Wij zij 2x op het park geweest en hebben het bijzonder naar onze zin gehad. De accomodaties liggen erg mooi en het park ziet er uitstekend uit. Ook in de omgeving is van alles te beleven.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
8
jac v.d.oetelaar

1 mei 2017
Beoordeling

het park is voor mij, voor de hengelsport het beste wat Center Parcs te bieden heeft.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    11
  • Kindvriendelijk
    8
9
R.Vissers

23 april 2017
Beoordeling

Goed verzorgd park en uitstekende service.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    8
8
Dianne

6 februari 2017
Beoordeling

Ik ben er de afgelopen maanden twee keer geweest, waarvan één keer in een VIP-huisje en één keer in een premium huisje. De huisjes zijn zonder twijfel mooier en luxer dan ik gewend ben van andere Center Parcs parken. Bij het verblijf in het VIP-huisje was er gedoe over het arrangement, ik had broodjes bijgeboekt maar die werden niet bezorgd. Bij de receptie waren ze in de war, als je via de Crazy Wednesday-deal een verblijf boekt, krijg je beperkte VIP service. Wel een VIP-huisje met sauna en bubbelbad, maar geen broodjes. Wij hadden echter niet via deze deal geboekt en hadden dus gewoon broodjes moeten krijgen. Excuses waren er niet, maar de volgende dag werden wel keurig de broodjes bezorgd. Op het park kun je zwemmen (klein zwembad met bubbelbad en glijbaan), bowlen, minigolfen en boerengolven. Er zijn nog veel meer buitenactiviteiten, maar die kun je in de winterperiode niet doen. Verder is er elke dag een activiteitenprogramma en is er een fitnesszaal waar je tegen betaling gebruik van kunt maken. Verspreid over het park liggen verschillende speeltuintjes en centraal ligt een grote kinderboerderij met loslopende dieren, erg leuk. Het grootste voordeel van dit park vonden wij nog wel de aanwezige Plus supermarkt, waar je tegen normale prijzen alles kunt krijgen. Dat scheelt een hoop gesjouw vanuit huis en je hoeft het park niet af om boodschappen te doen. Verder is de ligging echt fantastisch, vrijwel alle huisjes liggen aan het water en hierdoor heb je een weids en vrij uitzicht. Heb je een bootje, dan kun je een huisje met eigen steiger boeken. Heb je kinderen, kies dan voor een kindvriendelijk huisje met omheining en speelhuisje in de tuin. Het is ons hier prima bevallen en we komen zeker nog eens terug!

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    6
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    7
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
10
marije de vrieze

3 januari 2014
Beoordeling

Mooi, netjes en goed verzorgd park. Het ligt nogal afgelegen, dus je hebt niet de mogelijkheid om ergens lopend/fietsend heen te gaan.

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    8
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
8


27 maart 2012
Beoordeling

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    9
8


5 april 2011
Beoordeling

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.