Wat betekent het aantal birdies bij Center Parcs?

Grote kans dat het u ook weleens is opgevallen dat alle Center Parcs parken voorzien zijn van kleine groene vogeltjes. Deze groene vogeltjes – die Center Parcs zelf birdies noemt – staan hier niet voor niets. Deze birdies geven namelijk de verschillen aan tussen de vakantieparken. Hoe meer birdies, waarbij 5 het maximale aantal birdies is, hoe groter het aanbod aan activiteiten, entertainment en het aanbod aan cottages. Center Parcs kent 3 classificaties: er zijn 3, 4 en 5-birdies Center Parcs parken. Maar wat is nu het verschil? We zetten het voor u op een rij!

  • Wat betekent het aantal birdies voor uw vakantie op een Center Parcs park? Dat kunt u lezen in dit onderstaande schema.

De ultieme Center Parcs ervaring beleeft u in een 5-birdie park

Voor de ultieme Center Parcs-ervaring moet u naar de 5-birdies parken! Op deze Center Parcs parken, vindt u niet alleen het meest uitgebreide aanbod aan activiteiten, faciliteiten en unieke waterglijbanen in het subtropisch zwemparadijs, ook beschikken deze Center Parcs parken over bijzondere verblijven, zoals woonboten, thema-cottages én de meeste exclusive (wellness) cottages. Bovendien beschikken deze 5-birdies parken ook over een uitgebreid wellness centrum met sauna’s, massages en lichaamsbehandelingen.

De 5-birdies Center Parcs parken zijn:

Ontspannen vakantie vieren op de 4-birdies parken

De 4-birdies parken zijn gemoedelijk en hebben een fijn en ruim aanbod aan voorzieningen voor jong en oud. Zo kunt u heerlijk ontspannen in uw cottage of ontdek de veelzijdige omgeving. Uiteraard is er een subtropisch zwemparadijs met een spannende wildwaterbaan en waterglijbanen. Ook zijn er avontuurlijke activiteiten, zoals klimwanden, high adventure experience, de zip wire en kunt u laser battlen en paintballen. Het grote verschil met de 5-birdies Center Parcs parken is, dat u op deze vakantieparken geen wellness centrum aantreft en ook zijn er geen bijzondere cottages boekbaar.

De 4-birdies Center Parcs parken zijn:

Kom genieten in de rustigere en kleinere 3-birdies parken

Zoekt u een klein en rustig vakantiepark en wilt u er graag op uit, om de omgeving te verkennen, maar wilt u toch genieten van de typische Center Parcs beleving. Dan zijn de 3-birdies parken perfect! Deze parken beschikken natuurlijk over een subtropisch zwembad en bent u in het Market Dome welkom voor een hapje en een drankje. Ook Orry is van de partij, kunt u bowlen en de kinderboerderij bezoeken. Deze 3-birdies Center Parcs parken zijn met name geschikt voor jonge gezinnen, aangezien deze over minder (dure) voorzieningen beschikken, die voor jonge kinderen nog niet geschikt zijn.

De 3-birdies Center Parcs parken zijn:

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.