Park Zeegser Duinen

Park De Zeegser Duinen staat voor zorgeloos vertoeven in Nationaal Park de Drentsche Aa. Kom tot rust in een moderne lodge op dit kleinschalig park, eventueel met uw eigen Finse sauna of hottub. Wandel of fiets door de natuur met heide, bossen en zandverstuivingen of ontdek de vele bezienswaardigheden.

  • Op een unieke locatie, in het Nationaal Park de Drentsche Aa
  • Op nog geen kwartier rijden van Assen en Groningen
  • Luxe villa's met BBQ, vuurplaats, sauna en bubbelbad

Boek Park Zeegser Duinen direct bij Dutchen:

Park Zeegser Duinen

Park De Zeegser Duinen is een voltreffer als u in uw vrije tijd luxe wilt genieten. Hier in Zeegse in het noorden van Drenthe ligt de natuur aan uw voeten. Fiets- en wandelliefhebbers kunnen het niet beter treffen. Speur naar hunebedden, bedwing het Boomkronenpad of ga naar Groningen of Assen! Het is ook een belevenis om te kanoën op de Hunze en langs nostalgische esdorpen. Andere tips zijn: het Hunebedcentrum Borger, Attractiepark Drouwenerzand en Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe!

Wat is er te doen op Park De Zeegser Duinen?

Park De Zeegser Duinen is een kleinschalig en rustig vakantiepark, maar ruim van opzet, zodat u verzekerd bent van veel privacy. Hier glijdt de dagelijkse hectiek zo van u af. Het vakantiepark is zo opgezet dat u wordt overweldigd door dat fijne gevoel, dat u weer één bent met de natuur. Er is veel aandacht besteed aan de vormgeving van het vakantiepark en de inrichting van de accommodaties, zodat iedereen zich hier meteen thuis voelt. Om dit gevoel te waarborgen zijn er geen faciliteiten op het vakantiepark. Dat wordt echter gecompenseerd door de luxe, die de vakantievilla’s en lodges u te bieden hebben.

Wat is er leuker, dan ontdekken dat er in de tuin van uw accommodatie een bubbelbad verstopt zit tussen de boomstammen? Of wat dacht u van een lodge met een Finse sauna? De dagelijkse stress verdampt hier snel! Daarnaast zijn veel accommodaties ook uitgerust met een sunshower. Dat echte vakantiegevoel komt helemaal tot leven rond de vuurplaats of barbecue in uw tuin. Wist u trouwens dat er op Park Zeegser Duinen ook accommodaties zijn waar uw huisdier welkom is?

Park De Zeegser Duinen heeft uw comfort hoog in het vaandel staan. Daarom zijn de vakantievilla’s en lodges uitgerust met moderne gemakken: een smart-tv, wifi, modern sanitair en een compleet uitgeruste keuken. Bovendien zijn er op het park ook twee laadpalen voor elektrische auto’s. Wilt u toch de drukte opzoeken of lekker uiteten? Dan rijdt u in een kwartiertje naar Assen of Groningen!

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Niet aanwezig

Plattegrond Park Zeegser Duinen

Bekijk hier de plattegrond van de Park Zeegser Duinen (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Park Zeegser Duinen

Omgeving

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.