Droompark Zuiderzee

Vertoeft u graag op en rondom het water, dan is Droompark Zuiderzee een uitstekende keuze! Dit Droompark ligt namelijk aan het Veluwemeer. Zwemmen, bootje varen en luieren op het strand. Is het weer wat minder dan is het binnenzwembad perfect!

 • Gelegen aan het Veluwemeer op 100 m van het strand
 • Met verwarmd binnenzwembad, sauna en stoombad
 • Speeltuinen, kinderanimatie en indoor speelruimte

Boek Droompark Zuiderzee vanaf 2022 direct bij EuroParcs:

Droompark Zuiderzee

Vertoeft u graag op en rondom het water, dan is Zuiderzee een uitstekende keuze! Dit Droompark ligt namelijk aan het uitgestrekte Veluwemeer. Zwemmen, vissen, surfen en met een bootje varen. Heerlijk! Dwaalt u ook graag door de natuur, de bosrijke omgeving leent zich uitstekend voor een fijne wandel- of fietstocht. Zin in een dagje uit? Bezoek dan Almere of Zwolle, twee steden, waar u een terrasje kunt pikken en gezellig kunt winkelen. Met kinderen is een bezoekje aan het Dolfinarium een aanrader. 

Wat is er toen op Park Zuiderzee

Droompark Zuiderzee is door de geweldige ligging direct aan het Veluwemeer een walhalla voor waterliefhebbers. U wandelt zo vanaf uw vakantiebungalow het fijne zandstrand op. Terwijl u geniet en ontspant kunnen uw kinderen spelen in het zand en zwemmen in het meer. Ideaal! Is het weer wat minder, dan biedt het binnenzwembad uitkomst. Baantjes trekken om daarna te ontspannen in het bubbelbad. Rondom het zwembad staan ook ligbedden, zodat u uw kinderen ook prima in het oog kunt houden.

Eventjes voldoende waterpret beleeft, daag uw kinderen dan uit voor een potje voet- of basketbal op het multifunctioneel sportveld. Ook een partijtje tennis is mogelijk! Voor jonge kinderen is de indoor speelruimte super! Hier kunnen ze door buizen kruipen, verschillende plateaus beklimmen om vervolgens weer met een vaartje naar beneden te roetsjen. Perfect voor jonge kinderen, die graag op ontdekking gaan! Daarnaast is er ook een animatie-team op Droompark Zuiderzee dat uitdagende sport- en spelactiviteiten organiseert.

Na een fijn dagje bent u welkom in het parkrestaurant Babbel Beach. Waar u plaats kunt nemen op het ruime terras, wat een prachtig uitzicht geeft over het Veluwemeer. Of kiest u voor een pizza van de pizzeria? Aan u de keuze! Nadien geniet u na in uw comfortabel en trendy beach house. Heerlijk!

Goed om te weten: Droompark Zuiderzee ligt op een gedeelte van Droompark Bad Hoophuizen. U boekt dus ook een chalet via Droompark Bad Hoophuizen.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Binnenzwembad

Horeca

 • Niet aanwezig

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Speeltuin
 • Multifunctioneel sportveld
 • Indoorspeeltuin
 • Tennisbaan
 • Animatieteam

Plattegrond Droompark Zuiderzee

Bekijk hier de plattegrond van de Droompark Zuiderzee (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Droompark Zuiderzee

Bekijk hier de plattegrond van de Droompark Zuiderzee (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Droompark Zuiderzee

Aanbiedingen

Droomparken wordt EuroParcs

Vanaf 2022 gaan de vakantieparken van Droomparken over in Europarcs! Vanaf 2022 zijn alle vakantieparken van Droomparken te boeken via Europarcs.

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.