Port Zelande reviews

8,4
- 18 reviews
  • Algemene indruk
    8,4
  • Ligging
    8,6
  • Service
    8,2
  • Eten
    8,2
  • Bungalows
    8,5
  • Kindvriendelijk
    8,8
  • Prijs/kwaliteit
    7,6

Boek Port Zelande direct bij Center Parcs:

Beoordelingen voor Port Zelande

Heeft u Port Zelande bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
7
J. v.d. H.
jonge_kinderen
6 maart 2019
Beoordeling

Mooi park, lekker dicht bij de kust. In het huisje helaas veel wat kapot was, zoals de kinderstoel en bed.
Verder prachtig zwembad, leuke restaurantjes. Echt het gevoel er even helemaal tussenuit te zijn.

  • Algemene indruk
    7
  • Ligging
    9
  • Service
    6
  • Prijs/kwaliteit
    6
  • Eten
    8
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    8
8
nelis heyden
oudere_kinderen
9 oktober 2018
Beoordeling

Leuk met kinderen

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    10
8
nelis heyden
oudere_kinderen
13 augustus 2018
Beoordeling

Leuke midweek gehad

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
8
Ingrid van Kerkwijk
partner
10 augustus 2018
Beoordeling

Zijn een keer geweest op dit park, mijn man is minder invalide, hij kon goed uit de voeten, wij wilde gaan boeken voor een week in de grote vakantie, maar het is vreselijk duur voor ons.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
9
Katja
partner
3 juli 2018
Beoordeling

We waren een weekend bij Concert at Sea en hebben met 4 volwassen vrienden bij Centerparcs Port Zelande geslapen. Goede bungalow, fijn park. Absolute aanrader voor watersporters want van surfen, waterskien, kiten, gliden, etc. alles voor de deur.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    5
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
8
AJ Kloosterman

31 mei 2017
Beoordeling

Aantal jaren geleden met familie naartoe geweest. We kregen een 6 persoons huis, zeer ruim en mooi gelegen aan het water. Het enige minpuntje was de ligging, wat ver van de dorpen/stad. En het zwembad zou wat langer open mogen blijven. Was toen in de avonduren dicht.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    7
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    8
10
Katja Nevelsteen

30 mei 2017
Beoordeling

Elk jaar opnieuw gaan wij met ons gezin en de grootouders erbij naar Port Zelande. Het is een heerlijk park met veel faciliteiten voor als het goed of slecht weer is. De bungalows zijn ruim en van alle comfort voorzien, met een gezellig terrasje achteraan. De werknemers zijn erg vriendelijk en behulpzaam en onze hond is meer dan welkom. Onze avondwandeling in het haventje is steeds de max. We hebben zelfs al eens een zeehond gespot in de haven. We kunnen al niet wachten tot het juli is, want dan gaan we er terug naartoe!!

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    9
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
8
j.j.m. vriens

6 mei 2017
Beoordeling

Mooi park bij een mooi strand

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    10
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    7
  • Bungalow
    11
  • Kindvriendelijk
    8
9
fernando

6 mei 2017
Beoordeling

Leuk park, schitterend subtropische zwembad. Fijn park om samen met je gezin te doorbrengen.Top.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    8

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.