Recreatiepark de Tolplas reviews

8,2
- 9 reviews
  • Algemene indruk
    8,2
  • Ligging
    8,7
  • Service
    8,2
  • Eten
    7,3
  • Bungalows
    8,1
  • Kindvriendelijk
    7,6
  • Prijs/kwaliteit
    8,6

Boek Recreatiepark de Tolplas direct bij Roompot:

Beoordelingen voor Recreatiepark de Tolplas

Heeft u Recreatiepark de Tolplas bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
9
Hennie lensen
Met partner
29 juni 2020
Beoordeling

We zijn zeer vriendelijk ontvangen ook in het restaurant zeer goed eten. Zeker aan te bevelen. Iedereen is er vriendelijk, ook de mensen die op het park werken, wordt goed bij gehouden. We zijn meerdere keren geweest, zeer goed

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
10
EJ
Met jonge kinderen
2 februari 2020
Beoordeling

Geweldig mooi en rustig park. Lekker genieten. Super aardige personeel en de kwaliteit van het huisje, het restaurant en zwem plas zijn super-de-luxe.

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    10
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    9
9
Jan Sunderland
Met jonge kinderen
31 januari 2020
Beoordeling

Mooi en rustig park. Ruime huisjes en tuinen. Schoon en netjes allemaal. Lief personeel. Veel te doen in de omgeving.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    9
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
8
I Pieters

1 oktober 2017
Beoordeling

Prachtig gelegen, luxe chalets met fantastisch uitzicht over het meer.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    10
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
7
b.geerlings

14 september 2017
Beoordeling

Goed park, jammer dat ze niets doen tegen mensen die de karpers dood maken en meenemen. Ben er zeker 12x geweest, maar hierdoor komen we er niet meer.

  • Algemene indruk
    7
  • Ligging
    8
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    3
  • Kindvriendelijk
    7
8
Marga Goudswaard

12 oktober 2013
Beoordeling

aangekomen in de bungalow bleek die niet geschikt voor een aantal mensen in ons gezelschap, na contact met de receptie van de tolplas kregen wij binnen 5 minuten te horen dat we tegen geringe bijbetaling over konden naar een grotere bungalow die wel geschikt was voor ons gezelschap.
hele goede service. Mooi park, goede service.
we komen hier zeker terug.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
8


8 juni 2012
Beoordeling

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    6
7


14 november 2011
Beoordeling

  • Algemene indruk
    7
  • Ligging
    8
  • Service
    6
  • Prijs/kwaliteit
    6
  • Eten
    7
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    5
8
C. Coenen

29 november 2010
Beoordeling

Fantastisch. We hebben een mooie vakantie gehad, jammer dat het personeel nog niet erg kundig is. Ik weet zij moeten het ook leren, maar zet er dan iemand met ervaring bij, dat is voor deze meisjes ook prettiger Dit geldt voornamelijk voor bistro en snackbar . [lange wachttijden / verlegen] Wij hadden chalet nr. 349, is een erg mooi chalet, goede ligging, inrichting erg compleet [kwam voor het eerst bijna zonder was thuis] De schoonmaak van het huisje had wat beter kunnen zijn. Zonde van zo’n mooi chalet. Wij wilde er nog wel een weekje aan vast knopen!

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    0
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    6

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.