Resort Reestervallei

Genieten van rust en de schitterende natuur staat voorop bij Resort Reestervallei. Hier verblijft u een weekend of langer, in een modernen bungalow. Ontwaak met het getsjirp van vogels en laat u betoveren door de prachtige bossen tijdens een ontspannen wandeling. Heerlijk!

 • Ideaal voor natuurgenieters, senioren en jonge gezinnen
 • Rustig park met klein buitenzwembad en peuterbadje
 • Op 3 km ligt de speelvijver De Zwarte Dennen met zandstrand

Boek Resort Reestervallei direct bij EuroParcs:

Resort Reestervallei

EuroParcs Reestervallei ligt in het stille en bosrijke Reestdal. Vanuit dit dal in de kop van Overijssel zijn zowel het Drenthe als de uitgestrekte heidevelden van de Veluwe goed te bereiken. Dit betekent dat u de ene dag een mooie wandeltocht kunt maken en de volgende dag uitgebreid kunt shoppen in het gezellige centrum van Zwolle. Ook een boottochtje over het Giethoornse meer of een avontuurlijk dagje in attractiepark Slagharen behoren tot de mogelijkheden.

Wat is er te doen op EuroParcs Reestervallei?

Zodra u op EuroParcs Reestervallei aankomt, valt één ding direct op: de stilte. Enkel het geluid van vogels en kikkers zorgen af en toe voor een achtergrondmuziekje! Vanaf de veranda van uw bungalow heeft u alle gelegenheid om de rust en de natuur in u op te nemen. In de zomermaanden is ook het buitenzwembad met een peuterbad een bron van vermaak. Rondom het zwembad staan ligbedden waarop u heerlijk kunt ontspannen. Goed om te weten het zwembad is voorzien van een omheining.

Ook een speeltuintje en een dierenweide ontbreekt niet. U kunt op Resort Reestervallei ook uw vakantiegenoten uitdagen voor een tenniswedstrijd of samen een spelletje midgetgolf spelen. Voor een dagje strand met uw kinderen hoeft u bovendien niet ver te gaan. De nabijgelegen speelvijver ‘De Zwarte Dennen’ is voorzien van een kinderspeelplaats en een zandstrand. Zwemmen en dobberen op het water en spelen en luieren op het zandstrand. Ook een kiosk en toiletten ontbreken niet! Ideaal bij warm weer!

EuroParcs Reestervallei beschikt niet over een restaurant, wel is er een snackbar! En uw accommodatie? Die ligt, modern ingericht en voorzien van alle gemakken, op u te wachten. Of u nou met z’n tweeën of met een groot gezelschap komt, Resort Reestervallei heeft chalets in allerlei formaten.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Buitenzwembad met peuterbadje

Horeca

 • Snackbar
 • Wifi op park (gratis)

Algemeen

 • Receptie
 • Wasserette

Sport/Spel

 • Dierenweide
 • Speeltuin
 • Midgetgolf
 • Tennisbaan
 • Fiets- en e-chopper verhuur

Plattegrond Resort Reestervallei

Bekijk hier de plattegrond van de Resort Reestervallei (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Resort Reestervallei

Bekijk hier de plattegrond van de Resort Reestervallei (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Resort Reestervallei

Aanbiedingen

EuroParcs: 15% korting op je voorjaarsvakantie

Vier het voorjaar bij EuroParcs! Want de natuur ontwaakt en nodigt u uit om te komen ontspannen. Maak een lange wandeling, geniet van de eerste…

Naar aanbieding

Nu tot 30% korting bij EuroParcs

De vroegboekweken van EuroParcs zijn weer begonnen! Bent u een échte vroege vogel met het boeken van uw vakantie en weet u dat u deze…

Naar aanbieding

Last minute genieten bij EuroParcs!

Last minute op vakantie?  Grijp u uw kans om tegen een gunstig tarief uw vakantie te boeken bij Europarcs. Wandelen door de bossen, uitwaaien op…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.