Roompot Resort Arcen reviews

8,4
- 25 reviews
  • Algemene indruk
    8,4
  • Ligging
    8,5
  • Service
    8,2
  • Eten
    7,7
  • Bungalows
    8,5
  • Kindvriendelijk
    8,5
  • Prijs/kwaliteit
    8,2

Boek Roompot Resort Arcen direct bij Roompot:

Beoordelingen voor Roompot Resort Arcen

Heeft u Roompot Resort Arcen bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
9
Harrie Weijters
Met jonge kinderen
7 september 2020
Beoordeling

We hebben een super weekend gehad.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    8
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    8
8
Shirtje
Met partner
28 augustus 2020
Beoordeling

We hadden een heel fijn huisje met 2 badkamers, 2 toiletten en 3 slaapkamers. Super chill! Schoon en comfortabel dus de moeite waard. Voor een herhaling vatbaar.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
10
Miranda Veerman
Met oudere kinderen
23 augustus 2020
Beoordeling

Het is een geweldig park, vooral voor kinderen. Ze doen heel veel voor kinderen. Met een mooi zwembad en een meertje.

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    10
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
8
K.m

22 augustus 2020
Beoordeling

Het is een mooi park met moderne huisjes.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    8
8
Marian Dijkstra
Met partner
17 augustus 2020
Beoordeling

De bediening was niet alert. We hebben 15 minuten op het terras gezeten en niemand gezien. Lege borden en dergelijke stonden al die tijd op de tafels. Uiteindelijk zelf naar binnen gegaan. Niet al te vriendelijk te woord gestaan. Er hingen camera’s, ze konden dus zien dat er mensen op het terras zaten.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    5
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    1
8
Janny v d vreugde
Met oudere kinderen
3 augustus 2020
Beoordeling

We bezochten dit park samen met onze familie. We werden overal in het park vriendelijk te woord gestaan. Het restaurant was goed. Een aanrader voor zowel jong als oud!

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
9
Vossaert Nicole
Met jonge kinderen
23 juni 2020
Beoordeling

Ik ben oma van vier kinderen 10, 13, 6 en 20 maand. Ik ben er geweest met mijn zoon, schoondochter en jongste kleindochter. Super

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    10
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
9
Minke
partner
31 maart 2019
Beoordeling

Eens teruggegaan, waar we jaren geleden kampeerden met de kids. Geweldig

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
6
Lizet Reuselaars
jonge_kinderen
11 februari 2019
Beoordeling

Dit was een fijn huis van alle gemakken voorzien en voor ons een aanrader

  • Algemene indruk
    6
  • Ligging
    9
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    5
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    9

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.