EuroParcs Resort Markermeer

Resort Markermeer is gelegen aan het Markermeer en de ideale vakantiebestemming voor waterliefhebbers! Maak een boottocht of duik bij mooi weer in het meer en verken de Hollandse omgeving. Heerlijk thuiskomen doet u in de moderne chalets.

  • Ideaal voor rustzoekers, senioren en jonge gezinnen
  • Vismogelijkheden, boothelling, speeltuin en restaurant
  • Het vakantiepark is gelegen aan het prachtige Markermeer

Boek EuroParcs Resort Markermeer direct bij EuroParcs:

EuroParcs Resort Markermeer

Resort Markermeer ligt in Bovenkarspel, direct aan het Markermeer. In vervlogen tijden voeren hier schepen voorbij, die essentieel waren voor de Nederlandse handel. In deze omgeving is daarom van alles te ontdekken. Ga op verkenning in Natuurgebied Streekbos Bovenkarspel en bezoek sterrenwacht Orion. Andere Hollandse bezienswaardigheden zijn de Kaasmarkt in Alkmaar, het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen en jonge gezinnen bezoeken Sprookjeswonderland in Enkhuizen!

Wat is er te doen op Resort Markermeer?

EuroParcs Resort Markermeer is dé vakantiebestemming voor waterliefhebbers en liefhebbers van rust! Niet alleen het fantastische uitzicht over het Markermeer werkt meteen ontspannend. Op warme dagen kunt u ook een duik nemen in het meer, dit is namelijk ook veilig om in te zwemmen. Of wat dacht u van actief ontspannen op het water? Daarvoor kunt u op Resort Markermeer een waterfiets huren. Vist u graag ook dan is Resort Markermeer een perfecte keuze! Daarnaast ligt pal naast het resort ook een mooie jachthaven.

Voor kinderen zijn er op Resort Markermeer enkele speeltoestellen. Hier zijn ze uren zoet en maken ze nieuwe vakantievriendjes. Verder overheerst hier rust en ruimte, zodat iedereen optimaal van zijn welverdiende vakantie kan genieten. Op het resort is een receptie aanwezig, waar u tips kunt krijgen voor leuke uitstapjes in de omgeving. Want het meer is natuurlijk prachtig, maar in de omgeving van Resort Markermeer zijn ook talloze dag uitjes mogelijk. Vraag erna bij de receptie!

Lekker uiteten? Vlak bij EuroParcs Resort Markermeer liggen diverse goede en gezellige eetcafés en restaurants. Bent u zelf een held in de keuken, dan kunt u ook kokkerrelen in uw chalet. Bij lekker weer kunt u buiten eten met een schitterend uitzicht over het meer. Dat is pas echt genieten! Er bestaan verschillende soorten chalets, die allemaal modern zijn ingericht en beschikken over een terras. Er zijn ook chalets boekbaar, die direct aan het water liggen.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuintje
  • Waterfietsverhuur
  • Vissen

Plattegrond EuroParcs Resort Markermeer

Bekijk hier de plattegrond van de EuroParcs Resort Markermeer (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond EuroParcs Resort Markermeer

Bekijk hier de plattegrond van de EuroParcs Resort Markermeer (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond EuroParcs Resort Markermeer

Aanbiedingen

Beleef de kerst samen bij EuroParcs

Samen zijn, gezelligheid en lekker lang aan tafel, dát is kerst. Tijdens de kerstvakantie zijn de vakantieparken van Europarcs, dan ook helemaal ingericht in kerstsfeer,…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.