Roompot Beach Resort reviews

8,2
- 37 reviews
  • Algemene indruk
    8,2
  • Ligging
    8,7
  • Service
    8,5
  • Eten
    7,9
  • Bungalows
    8,3
  • Kindvriendelijk
    8,7
  • Prijs/kwaliteit
    8,4

Boek Roompot Beach Resort direct bij Roompot:

Beoordelingen voor Roompot Beach Resort

Heeft u Roompot Beach Resort bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
9
Thyra Schijven
Met partner
23 september 2020
Beoordeling

Beach resort Kamperland is voor ons een ideaal vakantiepark, honden zijn welkom en onze 2 teckels vinden het strand fantastisch. Het strand is altijd dichtbij. Het eten in het restaurant van Roompot is erg lekker, zeker het 12uurtje is een aanrader. Het terras is ook fijn en bij regen kun je onder de overkapping met verwarming. Het winkeltje heeft leuke ‘hebbedingetjes’ en etenswaren. In Kamperland op nog geen 5 minuten. rijden is een grote AH. Wij gaan zeker een 5x per jaar naar dit resort en hebben al in verschillende huisjes gezeten, allemaal schoon en alles aanwezig. Kortom als je honden hebt is dit park een echte aanrader.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    10
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    10
9
Nicole L'Espoir
Met partner
24 augustus 2020
Beoordeling

Een fantastisch park dat centraal ligt als je bijvoorbeeld naar Renesse of Middelburg wil.
Er ligt ook ’n geweldig zwembad bij. Betaalbaar, betrouwbaar en beslist de moeite waard.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
10
Sandy Michielsen
Met oudere kinderen
18 augustus 2020
Beoordeling

We gaan bijna elke vakantie naar Roompot Beach Resort. Het is daar super leuk! Een goede ligging, vlakbij het strand, een leuk zwemparadijs en allerlei activiteiten voor jong en oud. Een echte aanrader. We zijn grote fan ❤

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    10
8
J.kierkels
Met jonge kinderen
6 juli 2020
Beoordeling

Fijn midweekje gehad.
Leuk zwembad

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    7
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    6
  • Kindvriendelijk
    7
9
Fanny
Met oudere kinderen
3 juli 2020
Beoordeling

Geen gewoon, een toppark, heerlijk genoten ❤👍

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    9
10
Curfs
Met partner
3 juli 2020
Beoordeling

Geweldige ligging, mooie huisjes

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    10
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
9
susan ball
partner
14 juli 2018
Beoordeling

Prachtig vakantiepark

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    9
8
R Hendriks
jonge_kinderen
8 juli 2018
Beoordeling

We hebben hier een geweldige tijd gehad. We hadden een prachtig huis, van alle gemakken voorzien en mooi gesitueerd aan het water. Een wandeling over het park bracht de nodige ontspanning. Van vliegeren bovenop de dijk, heerlijk genieten van het ruisen van de wind door de jachten gelegen in de haven tot genieten op het eigen strand. Wij gaan hier zeker nog een keer terugkomen!

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
7
Inge Groeneveld
jonge_kinderen
1 juli 2018
Beoordeling

Wij zijn met 3 kinderen in de leeftijd van 12, 7 en 3 jaar naar Roompot Beach Resort geweest in de meivakantie.
We zaten in een stacaravan. De ligging van het park is prachtig. Je bent zo aan het strand en er ligt een haventje bij met prachtige boten. Het zwembad is erg leuk, maar de horeca sluit erg vroeg. Dus als je in het zwembad frietjes wil eten, moet je voor 18.30 bestellen. Erg jammer. Wij waren gelukkig net op tijd, maar mensen na ons konden na het zwemmen nog ergens op zoek gaan naar een plek om te eten. Ook ging het zwembad al om 20.00 dicht. Voor de trampolines moest je betalen. Jammer want voor onze dochter van 12 is de rest van de speeltoestellen niet veel meer aan. kinderanimatie mocht iets spontaner en luxer voor een Roompot park, vonden wij. Wij hebben er een week genoten, maar vooral van de omgeving.

  • Algemene indruk
    7
  • Ligging
    9
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    6
  • Eten
    7
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    7

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.