Vakantiepark Schaijk

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)110

Op vakantiepark Schaijk viert u vakantie midden in de natuur. Wandelen en tot rust komen in de bungalows die een authentiek outdoorgevoel uitstralen. Kinderen kunnen op (warme dagen) naar het spray-park of naar de indoorspeeltuin. Uniek is het drone park!

vakantiepark-schaijk-5
vakantiepark-schaijk-3
vakantiepark-schaijk-1
vakantiepark-schaijk-1
vakantiepark-schaijk-6
vakantiepark-schaijk-waterplaats
vakantiepark-schaijk-8
vakantiepark-schaijk-b
vakantiepark-schaijk-a
vakantiepark-schaijk-2
vakantiepark-schaijk-d
vakantiepark-schaijk-7
vakantiepark-schaijk-c
vakantiepark-schaijk-oven

Vakantiepark Schaijk

Vakantiepark Schaijk ligt in Schaijk, een dorpje op het Brabantse platteland. Ideaal als u graag fietst en wandelt. Fietsen over landweggetjes en bezoek de pittoreske dorpjes Grave, Ravenstein en Zeeland. Wandelt u graag, dan is Natuurgebied De Maashorst dat maar liefst 3.500 hectare groot is, puur genieten en vraagt het gebiedt om ontdekt te worden. Wie weet spot u een Wisent of een Exmoorpony? Shoppen en gezellig een hapje eten kan in Uden, maar ook Den Bosch ligt vlakbij.

Wat is er te doen op vakantiepark Schaijk

Vakantiepark Schaijk biedt voldoende vermaak en uitdaging voor jong en oud. Op warme dagen is het outdoor spray-park een prima keuze om af te koelen. Rondom het spray-park staan bankjes, zo kunt u toe kijken, hoe uw kinderen spelen en spetteren. Ideaal! Maar ook Koos Konijn wandelt rond op Vakantiepark Schaijk. Fotomomentje? Of breng uw kinderen naar de Koos Kids Club, hier kunnen ze knutselen, dansen en lachen met Koos Konijn. Goed om te weten: Koos Konijn is er alleen in de Nederlandse schoolvakanties.

Maar de absolute eyecatcher van vakantiepark Schaijk is het drone park. Uniek in Nederland! Op het droneparcours vliegt u met een drone op een afgesloten stuk met diverse hindernissen. Het gaat daarbij om behendigheid en het behalen van punten, niet om de snelheid. Een uitdaging voor zowel jong als oud! Vermaak is er ook in de indoorspeeltuin en op de bowlingbaan. Verkent u graag de omgeving? Huur dan een scooter of een fiets en trek er op uit. Vraag bij de receptie naar de mooiste plekjes en bezienswaardigheden.

Maar ook de bungalows mogen gezien worden! Deze zijn bijzonder en begint de beleving van de natuur al bij de voordeur. De bungalows stralen namelijk een authentiek outdoorgevoel uit. Ze gaan op in de natuur, door de keuze van natuurlijke materialen. Elke bungalow heeft vloerverwarming, is luxe en compleet ingericht en slaapt u op boxsprings. Ook in de keuken ontbreekt het aan niets. Maar u kunt ook aanschuiven in het parkrestaurant en is er een parkwinkel.

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

  • Spray-park

Sport/Spel

  • Drone park
  • Indoorspeeltuin
  • Fietsverhuur
  • Bowlingbaan
  • Koos Konijn (in de Nl schoolvakanties)

Horeca

  • Restaurant
  • Parkwinkel

Algemeen

  • Receptie

Bungalowparken nabij Vakantiepark Schaijk

Vakantiepark Herperduin

Vakantiepark Herperduin, is omgeven door veel groen en verblijft u, vlakbij de Maas, in witte rietgedekte bungalows, die volledig zijn ingericht en volop rust bieden.

Lees meer
Dierenbos

Dierenbos is een goede keuze voor jonge gezinnen. Hertjes, zwijntjes en andere dieren zorgen voor beestachtige vakantiepret. Waterpret is er in het overdekte zwembad.

Lees meer
Park Schuttersoord

Schuttersoord is een kleinschalig park met een prachtige ligging aan de bossen van Groesbeek en Mook. Hierdoor is het park uitermate geschikt voor rust- en natuurliefhebbers.

Lees meer
Bungalowpark Molendal

Molendal is een gastvrij park dat een goede keuze is voor rust- en natuurzoekers. U kunt hier eindeloos fietsen en ook een uitstapje naar Duitsland is zo gemaakt.

Lees meer
De Riethorst

Rust- en natuurliefhebbers moeten op vakantie naar ‘de Riethorst’. De Riethorst ligt in een schitterende streek die u prima per fiets kunt verkennen. Ook Nijmegen is vlakbij!

Lees meer

Geen beoordelingen gevonden voor Vakantiepark Schaijk

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.

Roompot: Samen genieten van de herfst

Ga er lekker een weekend, midweek of week tussenuit in de herfstvakantie. Het is het perfecte moment om met z'n allen te genieten en tijd met elkaar door te brengen. Gezellig samen kastanjes zoeken in het bos of heerlijk uitwaaien aan de kust.

Info & boeken