Texelcamping Loodsmansduin

Als u op zoek bent naar een plekje op Texel, waar u midden in de duinen vakantie kunt vieren, dan is Texelcamping Loodsmansduin wat u zoekt. De camping ligt namelijk op een prachtig plekje midden in de duinen. Dichterbij de natuur, kunt u bijna niet komen!

  • Uw bungalow staat hier midden tussen de duinen
  • Er is een verwarmd buitenzwembad op het park aanwezig
  • Ideale uitvalsbasis voor een strand-, fiets- en wandelvakantie

Vind de beste prijs voor: Texelcamping Loodsmansduin

Texelcamping Loodsmansduin

Texelcamping Loodsmansduin ligt op het rustigere deel van Texel. Mede door deze rustige ligging ’tussen de met gras begroeide duinen’ is het een echt vakantieadres voor rust- en natuurliefhebbers. Wandel door de duinen, naar het strand of bezoek het dorpje Den Hoorn. Met knusse straatjes en terrasjes. Ook een van de meest gefotografeerde objecten van Texel, ligt in Den Hoorn: het beroemde hervormde kerkje met een witte toren.

Wat is er te doen op Texelcamping Loodsmansduin?

Als u op zoek bent naar een plekje op Texel, waar u midden in de duinen vakantie kunt vieren, dan is Texelcamping Loodsmansduin wat u zoekt. De camping ligt namelijk op een prachtig plekje midden in de duinen. Want dichterbij de natuur, kunt u bijna niet komen op Texel. Geniet van het ruisen van de zee, luister naar de vogels in de lucht en ruik de frisse zeelucht in de vroege ochtend. Na het ontbijt wandelt u zo de duinen in, naar het strand en de zee. Heerlijk!

Hoewel rust en de natuur hier de boventoon voeren, heeft Texelcamping Loodsmansduin enkele voorzieningen. Zo kunnen de kinderen zich prima vermaken in de speeltuin en in het verwarmd buitenzwembad dat van half mei tot eind augustus geopend is. Is het weer wat minder, dan kunt u terecht in de recreatieruimte. Meer voorzieningen zijn er niet, maar dat komt de rust op deze natuur camping ten goede. Met geheel Texel aan uw voeten, is dat ook geen probleem.

Lekker luxe is het parkrestaurant van Texelcamping Loodsmansduin, u bent tenslotte op vakantie! Schuif aan voor een heerlijke lunch en een gezellig diner. Ook voor verse broodjes in de vroege ochtend moet u hier zijn. U verblijft in chalets met een veranda, maar ook een compleet ingerichte boogtent kunt u boeken op Texelcamping Loodsmansduin. In deze boogtent ontbreekt het u aan niets, boxspringbedden die bij aankomst zijn opgemaakt en een eigen badkamer, douche en toilet.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Buitenzwembad

Horeca

  • Restaurants

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Fiets-/kinderfietsverhuur

Plattegrond Texelcamping Loodsmansduin

Bekijk hier de plattegrond van de Texelcamping Loodsmansduin (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Texelcamping Loodsmansduin

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.