Texelcamping Loodsmansduin

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

Als u op zoek bent naar een plekje op Texel, waar u midden in de duinen vakantie kunt vieren, dan is Texelcamping Loodsmansduin wat u zoekt. De camping ligt namelijk op een prachtig plekje midden in de duinen. Dichterbij de natuur, kunt u bijna niet komen!

loodsmansduin-4
texelcamping-loodsmansduin-722
texelcamping-loodsmansduin-720
texelcamping-loodsmansduin-721
texelcamping-loodsmansduin-723
texelcamping-loodsmansduin-725
loodsmansduin
loodsmansduin-5

Texelcamping Loodsmansduin

Texelcamping Loodsmansduin ligt op het rustigere deel van Texel. Mede door deze rustige ligging ‘tussen de met gras begroeide duinen’ is het een echt vakantieadres voor rust- en natuurliefhebbers. Wandel door de duinen, naar het strand of bezoek het dorpje Den Hoorn. Met knusse straatjes en terrasjes. Ook een van de meest gefotografeerde objecten van Texel, ligt in Den Hoorn: het beroemde hervormde kerkje met een witte toren.

Wat is er te doen op Texelcamping Loodsmansduin?

Als u op zoek bent naar een plekje op Texel, waar u midden in de duinen vakantie kunt vieren, dan is Texelcamping Loodsmansduin wat u zoekt. De camping ligt namelijk op een prachtig plekje midden in de duinen. Want dichterbij de natuur, kunt u bijna niet komen op Texel. Geniet van het ruisen van de zee, luister naar de vogels in de lucht en ruik de frisse zeelucht in de vroege ochtend. Na het ontbijt wandelt u zo de duinen in, naar het strand en de zee. Heerlijk!

Hoewel rust en de natuur hier de boventoon voeren, heeft Texelcamping Loodsmansduin enkele voorzieningen. Zo kunnen de kinderen zich prima vermaken in de speeltuin en in het verwarmd buitenzwembad dat van half mei tot eind augustus geopend is. Is het weer wat minder, dan kunt u terecht in de recreatieruimte. Meer voorzieningen zijn er niet, maar dat komt de rust op deze natuur camping ten goede. Met geheel Texel aan uw voeten, is dat ook geen probleem.

Lekker luxe is het parkrestaurant van Texelcamping Loodsmansduin, u bent tenslotte op vakantie! Schuif aan voor een heerlijke lunch en een gezellig diner. Ook voor verse broodjes in de vroege ochtend moet u hier zijn. U verblijft in chalets met een veranda, maar ook een compleet ingerichte boogtent kunt u boeken op Texelcamping Loodsmansduin. In deze boogtent ontbreekt het u aan niets, boxspringbedden die bij aankomst zijn opgemaakt en een eigen badkamer, douche en toilet.

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

  • Buitenzwembad

Horeca

  • Restaurants

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Fiets-/kinderfietsverhuur

Bungalowparken nabij Texelcamping Loodsmansduin

Vakantiecentrum Dennenoord

Op naar Texel! Hier wordt u getrakteerd op weidse vergezichten over zee en een schitterend strand. Een ideale bestemming voor zowel natuur- als strandliefhebbers.

Lees meer
Vakantiepark Bremakker

Centraal gelegen tussen De Koog en Den Burg ligt Bremakker. Ideaal om Texel te verkennen. U wandelt zo naar Park De Duinen van Texel als ook naar het strand.

Lees meer
Residentie Californie

Als u op zoek bent naar een rustig verblijf op Texel, dan is Residentie Californië wat u zoekt. Dit is een rustig appartementencomplex op wandelafstand van de zee.

Lees meer
Bungalowpark ’t Hoogelandt

Op zoek naar een rustig vakantieadres, dan kunnen we ’t Hoogelandt op Texel absoluut aanraden! Het bungalowpark kleinschalig en hierdoor heerlijk rustig.

Lees meer
Waddenduyn

Haal een frisse neus op het strand en fiets over 135 kilometer aan fietspaden, dwárs over Texel. Zeker als u toe bent aan wat ontspanning, dan moet u zéker naar Texel.

Lees meer

Geen beoordelingen gevonden voor Texelcamping Loodsmansduin

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.