Waddenduyn

Haal een frisse neus op het strand en fiets over 135 kilometer aan fietspaden, dwárs over Texel. Zeker als u toe bent aan wat ontspanning, dan moet u zéker naar Texel. Want op dit schitterende Waddeneiland glijdt alle stress zo van u af.

  • Ideaal voor rustzoekers
  • Kleinschalig vakantiepark
  • Rietgedekte villa’s met een grote tuin

Boek Waddenduyn direct bij Dutchen:

Waddenduyn

Zet voet aan wal op Texel en laat u verrassen door het kilometerslange zandstrand, de hoge duinen en de vele schapen. Haal een frisse neus op het strand en fiets over 135 kilometer aan fietspaden, dwars over Texel. Bezoek de rode vuurtoren, ga zeehondjes kijken bij Ecomare en struin rond in Den Burg en De Koog. Al deze bezienswaardigheden geven u het gevoel er écht even tussenuit te zijn. Welk seizoen ook, Texel is schitterend.

Wat is er te doen op Waddenduyn?

Waddenduyn beschikt over slechts negen vakantievilla’s, hiermee is Waddenduyn het perfecte vakantieadres voor mensen die in alle rust van hun vakantie willen genieten. Op Waddenduyn zijn verder geen parkvoorzieningen aanwezig, wat de rust ten goede komt. Zoekt u vertier of wilt u er toch eventjes lekker op uit? In de directe omgeving is voldoende te beleven. Zo lopen er vanaf Waddenduyn wandelroutes naar het strand. Luieren, zwemmen en spelen in het zand. Kinderen kunnen zich geen mooiere zandbak wensen. Daarnaast ligt Den Burg op loopafstand van Waddenduyn.

Den Burg is de ‘hoofdstad’ van Texel. Ongeveer de helft van de bijna 14.000 Texelaars woont er. Het is dan ook niet zo gek dat het een levendig dorp is. U vindt er winkels, talloze terrasjes, prima restaurants, maar ook historische panden, een zwembad en een bioscoop. Leuk om te doen, is het beklimmen van de hoge kerktoren. Eenmaal boven geniet u van een geweldig uitzicht over Texel.

Nagenieten van al het moois dat Texel te bieden heeft doet u in de luxe rietgedekte villa’s. Alle villa’s bieden voldoende privacy en hebben een mooie tuin op het zuiden. Daarbij beschikt elke vakantievilla ook nog eens over een whirlpool. Ook uw auto kunt u parkeren bij uw vakantievilla.

Nagenieten van al het moois dat Texel te bieden heeft doet u in de luxe rietgedekte villa’s op Waddenduyn.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Niet aanwezig

Plattegrond Waddenduyn

Bekijk hier de plattegrond van de Waddenduyn (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Waddenduyn

Omgeving

Ontdek de schitterende fietsroutes over het hele eiland; Texel beschikt over een fietsroutenetwerk met fietsknooppunten met maar liefst 135 km aan fietspaden. Volg de Lammetjesroute of de Bloembollenroute. Een Wadexcursie is ook een echte aanrader. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Ecomare. Ecomare is bovendien dé plek om alles te leren over zeehonden. Maar zeehonden spotten in het wild is natuurlijk een nog mooiere ervaring. Daarvoor kunt u een tocht maken met een garnalenkotter, die vertrekt vanuit de haven van Oudeschild.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.