Waterparc Veluwemeer reviews

8,2
- 14 reviews
  • Algemene indruk
    8,2
  • Ligging
    8,8
  • Service
    8,1
  • Eten
    7,0
  • Bungalows
    9,0
  • Kindvriendelijk
    8,1
  • Prijs/kwaliteit
    7,9

Boek Waterparc Veluwemeer direct bij Landal Greenparks:

Beoordelingen voor Waterparc Veluwemeer

Heeft u Waterparc Veluwemeer bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
6
Cindy
Met oudere kinderen
30 augustus 2020
Beoordeling

Een mooi huisje en dichtbij het Veluwemeer. Jammer dat de faciliteiten gezamenlijk met een ander park zijn, hierdoor is alles te druk. In het hoogseizoen waren diverse huisjes verhuurt aan jongeren, waardoor er veel geluidsoverlast was.

  • Algemene indruk
    6
  • Ligging
    7
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    6
  • Eten
    7
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    6
3
LinnH
Met jonge kinderen
26 juni 2020
Beoordeling

Als je opzoek bent naar een park met mooie huisjes en een prachtige omgeving zit je hier prima. De andere faciliteiten zijn (op dit moment) om te huilen. Onvriendelijk personeel in het restaurant, niet kunnen zwemmen, mensen die liever niet werken. We hebben echt begrip gehad voor het feit dat we met z’n allen in een vreemde situatie zitten omtrent het hele corona gebeuren, dat we moeten aanpassen, weten we. Maar maak het voor de mensen die dan wel komen, ook leuk. Alle faciliteiten buiten de receptie zijn van Landal GreenParks, de Spar supermarkt is onafhankelijk en de enige plek waar je een lachend gezicht en een vriendelijke dame tegenkomt. Bij de receptie hebben ze het heel druk met elkaar en duurt het lang om geholpen te worden. De entertainment straalt helaas niks uit, de kinderen werden er niet enthousiast van. Ondanks dat Bollo de Beer toch echt een all-time favourite is. De villa’s zijn echt prachtig en liggen heerlijk aan het water, goed schoongemaakt en voorzien van alle luxe. In de directe omgeving van het park is niet veel te beleven. Wij komen hier niet terug.

  • Algemene indruk
    3
  • Ligging
    9
  • Service
    1
  • Prijs/kwaliteit
    3
  • Eten
    3
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    3
9
Boonen

7 oktober 2017
Beoordeling

Prachtig park in mooie omgeving

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    8
7
Badal

29 mei 2017
Beoordeling

Was supergaaf, vooral voor mijn gezin vlakbij het Veluwemeer. Top

  • Algemene indruk
    7
  • Ligging
    7
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    7
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    7
8
Greet Tiebos

25 februari 2017
Beoordeling

Super gezellige bungalows, eens de kinderen iets groter zijn, heb je perfect uitzicht over de spelende kinderen terwijl je zelf heel rustig op terras kan zitten.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    10
9
hrenes

22 februari 2017
Beoordeling

In dit park zijn wij al meerdere malen geweest, een fijn gelegen park, mooie omgeving, je kan er alle kanten op uit. Leuke plaatsen zijn met auto en fietsen goed te bereiken, een fantastisch park om alle beslommeringen hier te vergeten. Ik zou de mensen aanraden om eens te proberen hoe heerlijk het Waterparc Veluwermeer is.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    11
  • Kindvriendelijk
    8
9
de bonte

6 februari 2017
Beoordeling

Regelmatig op het Veluwemeer te gast. Echt een aanrader!!! Het park ligt prachtig, de verblijven zijn prachtig en van alle comform voorzien. Ga er zelf naar toe en geniet van u vakantie.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    9
9
Frans van Gennep

1 februari 2017
Beoordeling

Prachtig park gelegen aan het Veluwemeer. Wij hebben er een familieweekend gehouden. Puur genieten voor groot en klein.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    9
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    9
9
H.RENES

2 januari 2014
Beoordeling

een fantastische plek voor watersporters, maar ook voor ouderen enjongeren. mooie bungalows. lijken meer op villa dan bungalow, keurig schoon en fris is alles. een echte aanraader voor IEDEREEN. waterparc ligt mooi gelegen voor allerlei uitstapjes b.vharderwijk,elburg,en nog vele andere plaatsen en dorpen. het is echt genieten bij waterparc een MUST.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.