Waterpark Oan’e Poel

De Terhernster Poelen voor de deur en een luxe bungalow met eigen aanlegsteiger en misschien wel een eigen boot, waarmee u zo het uitgestrekte Friese merengebied op vaart. Na een dagje op en in het water geniet u op uw terras van een wijntje. Heerlijk!

 • Gelegen aan de Terhernster Poelen
 • Paradijs voor watersportliefhebbers en booteigenaren
 • Bungalows met aanlegsteiger en eventueel met sauna

Boek Waterpark Oan’e Poel direct bij Landal Greenparks:

Waterpark Oan’e Poel

Wie op zoek is naar de rust van het platteland, maar tevens ook graag vertoeft aan en op het water, is bij Waterpark Oan’e Poel aan het juiste adres. Dit kleinschalig vakantiepark ligt namelijk in Terherne en direct aan de Terhernster Poelen. Zeilen, een sloep of boot huren is mogelijk en er is een fijn zandstrandje. Ideaal voor waterliefhebbers! Natuurlijk moet u met uw kinderen een bezoekje brengen aan het Kameleon dorp. Bekend van de kinderboeken van Hotze de Roos.

Wat is er te doen op Waterpark Oan’e Poel?

Waterliefhebbers kunnen hun hart ophalen op Waterpark Oan’e Poel. Want Waterpark Oan’e Poel ligt direct aan de Terhernster Poelen en alle vakantiebungalows hebben een eigen aanlegsteiger. Ideaal dus voor booteigenaren! Heeft u geen eigen boot, maar wilt u wel lekker varen, dan kunt u deze prima huren. Maar in deze waterrijke omgeving vindt u nog veel meer watervertier; kanoën, waterskiën en surfen. Maar ook een frisse duik vanaf de vis- en zwemsteiger is mogelijk!

Maar naast varen en talrijke watersporten, heeft Waterpark Oan’e Poel en haar omgeving nog veel meer te bieden. Zo kunt u vissen en leent de schitterende omgeving zich uitstekend om eindeloos te fietsen. Geniet van de weidse vergezichten en de karakteristieke Friese dorpjes. Bovendien verblijft u vlakbij Sneek, een stad met een historische binnenstad en natuurlijk de jaarlijkse Sneekweek. Vraag naar fietsroutes en tips bij de receptie van Waterpark Oan’e Poel.

Waterpark Oan’e Poel beschikt verder over geen voorzieningen. Er is dus ook geen parkrestaurant, maar in de directe omgeving liggen voldoende eetgelegheden. Zo heeft Terherne een gezellig centrum en ook voor uw dagelijkse boodschappen kunt u hier prima terecht. Of wat dacht u van Sneek of Akkrum? Beide gezellige plaatsen met een keur aan winkels, terrasjes en eetgelegenheden. U verblijft in luxe vakantiebungalows die allemaal beschikken over een eigen aanlegsteiger.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Natuur zwemwater

Horeca

 • Niet aanwezig

Algemeen

 • Receptie
 • Jachthaven
 • Boothelling

Sport/Spel

 • Bootverhuur
 • Vismogelijkheden
 • Fietsenverhuur
 • Speeltuinen
 • Watersportverhuur

Plattegrond Waterpark Oan’e Poel

Bekijk hier de plattegrond van de Waterpark Oan’e Poel (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Waterpark Oan’e Poel

Bekijk hier de plattegrond van de Waterpark Oan’e Poel (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Waterpark Oan’e Poel

Aanbiedingen

Landal: Geniet samen van de voorjaarsvakantie

Ga er samen op uit en beleef de natuur tijdens de voorjaarsvakantie, want alle Landal parken liggen op de mooiste plekjes en is er volop…

Naar aanbieding

Check deze winter last minutes van Landal

Begin het jaar met een paar gezellige dagjes weg in januari of februari. Ontdek de prachtige winterse natuur en na een wandeling geniet u van…

Naar aanbieding

Ontdek met Landal het Verenigd Koninkrijk

Landal verhuurt in een groot aantal landen al prachtige vakantieparken en nu is daar het Verenigd Koninkrijk aan toe gevoegd. Interesse? Bekijk hier deze parken.

Naar aanbieding

Tip! Altijd flexibel boeken bij Landal GreenParks

Bij Landal proberen ze het u zo makkelijk en flexibel mogelijk te maken. Zeker in deze tijd! Daarom biedt Landal u de mogelijkheid om, gratis…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.