Weideduyn

Op zoek naar een rustig en luxe vakantieadres, nabij de Noordzee, dan kunnen we Park Weideduyn aanraden. Op Weideduyn liggen slechts 11 vakantievilla’s en zijn er nagenoeg geen parkvoorzieningen. Maar dit maakt Weideduyn zo uniek en bent u verzekert van rust.

  • Super-de-luxe vakantievilla’s met tuin en wellness voorzieningen
  • Wandel in 5 minuten naar Schoorl en de befaamde Klimduin
  • Boek bij uw villa een strandhuisje in Hargen aan Zee

Boek Weideduyn direct bij Dutchen:

Weideduyn

Park Weideduyn is een kleinschalig vakantiepark op slechts enkele wandelminuten van het centrum van Schoorl. Schoorl is bekent om de unieke klimduin van maar liefst 54 meter hoog, midden in het centrum van Schoorl. Maar ook de Schoorlse duinen zijn een echte trekpleister. In deze duinen, die tot de hoogste van Nederland behoren, kunt u uren dwalen. Heerlijk! Of wat dacht u van Groet en Bergen, ook deze dorpjes liggen vlakbij en zijn leuk om te bezoeken.

Wat is er te doen op Weideduyn?

Op zoek naar een rustig en luxe vakantieadres, nabij de Noordzee, dan kunnen we Park Weideduyn aanraden. Op Weideduyn liggen slechts 11 vakantievilla’s en zijn er nagenoeg geen parkvoorzieningen. Maar dit maakt Weideduyn zo uniek en bent u verzekert van rust. Genieten van de Noordzee en de natuur van de Schoorlse duinen staat hier centraal. Trek uw wandelschoenen aan en wandel over de gemarkeerde wandelpaden, die al slingerend, u brengen naar de hoogste duinen van Schoorl.

Of wat dacht u van een bezoekje aan Schoorl? Terwijl u geniet op een terrasje onderaan de klimduin, rennen en spelen uw kinderen op de klimduin. Ook leuk: daag uw kinderen uit voor een wedstrijdje. Wie is het eerste boven? Naast de klimduin heeft Schoorl ook een keur aan winkels en leuke galerieën. Ideaal voor een gezellig middagje. Bent u een mountainbiker? Ook dan bent u in het duingebied tussen Schoorl en Bergen op het juiste adres. Hier ligt namelijk het mooiste mountainbike parcours van Nederland.

Na een dagje strand of een stevige wandeling door de duinen, kunt u tot rust komen in de super-de-luxe villa’s. Hier ontbreekt het u aan niets. Luxe ingericht en met een ruim terras. Op en top zijn de luxe villa’s met een privé-sauna. Of wat dacht u van een eigen buiten-bubbelbad? Waarna het na een actief dagje goed toeven is. Oftewel, op Weideduyn staat alles in het teken van rust en ontspanning en keert u als herboren huiswaarts.

Een aantal villa’s op Weideduyn beschikken over een sauna en zijn er villa’s boekbaar met een bubbelbad in de tuin.

Voorzieningen

Zwemmen

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Fietsverhuur

Plattegrond Weideduyn

Bekijk hier de plattegrond van de Weideduyn (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Weideduyn

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.